REKLAMI GEÇ

“Denizli, eğitimde marka”

“Denizli, eğitimde marka”

Denizli’deki bazı okullarda incelemelerde bulunan MEB Özel Eğitim Rehberlik ve Danışma Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Ruhi Kılıç, Denizli’nin, eğitimde marka olduğunu söyledi.

/ DENİZLİHABER / 11 Eylül 2009 Cuma, 17:04

Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim Rehberlik ve Danışma Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Ruhi Kılıç, Denizli’deki özel eğitim kurumlarının durumunu yerinde görmek ve incelemek amacıyla ilimize geldi.

Kılıç, incelemeye, Denizli Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz ile birlikte, Türkiye’de tek olan İlkadım Erken Çocukluk ve Okul Öncesi Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nden başladı. Kılıç, 0-6 yaş grubundaki öğrencilerin ailelerine, randevu verilerek, çocuklarına nasıl eğitim verebileceklerinin anlatılmasının, Türkiye’de sadece bu okulda yapıldığını belirtti. Kılıç, bu durumun Denizli ve çevresi için büyük şans olduğunu belirterek, uygulamada ve okulun hayata geçirilmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Kılıç, İşitme Engelliler İlköğretim Okulu ve İşitme Engelli Meslek Lisesi, Görme Engelliler, Bilim Sanat, Güzelyurt Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi, Rehberlik ve Araştırma Merkezi, Çamlık İlköğretim Okulu, Otistik ve Tosun Oğlu İş Merkezi’ni gezerek yetkililerden bilgi aldı. Kılıç, incelemelerde bulunduğu kurumları çok beğendiğini ve Denizli’nin eğitimde marka olduğunu söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı