REKLAMI GEÇ

PAÜ öğrencileri şenlikte buluştu

PAÜ öğrencileri şenlikte buluştu

Pamukkale Üniversitesi Öğrenci Toplulukları, PAÜ Sağlık, Kültür, Spor Daire Başkanlığının düzenlediği topluluklar şenliğinde bir araya geldi. Öğrenciler toplulukları tanıma fırsatı bulurken, akşam ise konserle coştu.

/ DENİZLİHABER / 18 Ekim 2012 Perşembe, 15:05

Şenliğin gündüz bölümünde stand açan topluluklar, öğrencilere topluluklarını tanıttı. Fotoğraf ve Görsel Tasarım Topluluğu, standlarını ziyaret eden öğrencilerin fotoğraflarını çekerken, Modern Dans Topluluğu ise mini bir dans eğitimi verdi. Üniversite topluluklarını tanıma fırsatı bulan öğrenciler, yaptıkları çalışmalar hakkında da bilgi aldı.

Toplulukların açtığı standları ziyaret eden Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, topluluklara ileriki dönemde yapmayı planladıkları etkinlikleri sorarak, çalışmalarına destek vereceklerini belirtti. İnşaat Kulübü duvarına yazı yazan Rektör Prof. Dr. Bağcı, Fotoğraf ve Görsel Tasarım Kulübü üyeleriyle fotoğraf çektirdi. Modern Dans Topluluğu yöneticisine Tavas Zeybeğini bilip bilmediğini soran Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, Halk Oyunları Topluluğundan Tavas Zeybeğini öğretmelerini istedi. Rektör Bağcı, öğrencilerle uzun süre sıcak bir sohbet gerçekleştirdi.

Şenlik, Pamukkale Üniversitesi Rock Topluluğu tarafından düzenlenen konserle devam etti. Pamukkale Turizm sponsorluğunda gerçekleşen organizasyonda, Denizlili Rock gruplarından Obsesif, Stop ve Tahta sahne alarak izleyenleri coşturdu. Alt grupların ardından sahneye çıkan Gece grubu öğrencileri müziğe ve eğlenceye doyurdu.

Öğrenciler tarafından yoğun ilgi gören konserde, PAÜ Rock Topluluğu üyeleri, şenliğin
düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sebahattin Nas’a plaket takdim etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı