REKLAMI GEÇ

Hayırseverden Buldan’a okul

Hayırseverden Buldan’a okul

Denizli’nin ilçesi Buldan’da temeli 2010 yılında atılan Dört Eylül Fehmi Mehmet Şükran Erensoy İlköğretim Okulu düzenlenen törenle hizmete açıldı.

/ DENİZLİHABER / 20 Ekim 2012 Cumartesi, 10:24

Törene, Vali Abdülkadir Demir, Denizli Milletvekilleri Nihat Zeybekci, Bilal Uçar, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Hayırseverler Fehmi, Mehmet ve Şükriye Erensoy ile davetliler katıldı.

Törende konuşan Vali Abdülkadir Demir, “Buldan ilçemizin Denizli’miz için çok önemli bir ilçe. Tarihiyle ürettikleriyle ve yetiştirdiği iş adamlarıyla kendini her zaman fark ettirdi. Bu günde bunun mutluluğunu ve işaretini birlikte yaşıyoruz. Bugün bizim en büyük hazinemiz olan gençlerimizin daha modern ve sağlıklı ortamlarda eğitim alarak büyümesi adına hizmete açacak olduğumuz eğitim birimimiz ile eğitim zincirine bir halka daha eklemenin gururu ve mutluluğu içindeyiz. Eğitime bu değerli katkılarından dolayı Sayın Fehmi, Mehmet ve Şükriye Erensoy ile emeği geçen herkese şükranlarımı sunarım” dedi.

700 BİN TL’SİNİ HAYIRSEVER KARŞILADI
Konuşmaların ardından hayırsever Erensoy ailesi adına Fehmi Erensoy’a eğitime yaptığı yardım için plaket verdi. Vali Demir ve diğer protokol üyeleri daha sonra açılış kurdelesini kestikten sonra okulu gezdiler. Devlet hayırsever işbirliği ile toplam 1 Milyon 257 Bin 238 TL’ye mal olan okula hayırsever Erensoy ailesi 700 bin TL katkıda bulundu. Bodrum+zemin+2 kat olarak inşa edilen Dört Eylül Fehmi Mehmet Şükriye Erensoy İlköğretim Okulu 18 derslikten oluşuyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı