REKLAMI GEÇ

Denizli’de YGS için 22 bin öğrenci ter dökecek

Denizli’de YGS için 22 bin öğrenci ter dökecek

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, üniversitenin sosyal tesislerinde düzenlediği basın toplantısıyla Denizli’de hafta sonunda Yükseköğretime Geçiş Sınavı’na (YGS) 21 bin 688 öğrencinin katılacağı, sınavla ilgili tüm tedbirlerin alındığını açıkladı.

/ DENİZLİHABER / 28 Mart 2012 Çarşamba, 15:46

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Rektörü Prof.Dr.Hüseyin Bağcı, üniversitenin sosyal tesislerinde düzenlediği basın toplantısıyla YGS sınavı hakkında bilgi verdi. Denizli Gazeteciler Cemiyeti (DGC) Başkanı Önder Varol ve DGC Yönetim Kurulu Üyelerinin de katıldığı toplantıda, Denizli’de 81 binadaki bin 195 salonda 21 bin 688 öğrencinin YGS sınavına gireceğini belirten Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, sınavda 2 bin 852 görevlinin görev alacağını söyledi.

Sınavların huzur içinde yapılması için Denizli Valiliği koordinesinde, Üniversite, emniyet ve diğer kurumların çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, “Sınav günü öğrencilerin sınava rahat gidebilmeleri için belediye tarafından ek otobüs seferleri konulacak. İl Müftülüğü de, sokaklarda mevlit ve diğer aktivitelerin yapılmaması için bilgilendirme toplantıları yapıyor. Düğün, nişan gibi faaliyetlerin yapılmasına izin verilmeyecek. Öğrencilerin sınavda rahatsız olmaması için tüm tedbirler alınıyor” dedi.

Pamukkale Üniversitesi Hastaneleri’nin resmi açılışını da Nisan ayı içerisinde yapmayı hedeflediklerini de belirten PAÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, üniversite olarak araştırma-eğitim-hizmet anlayışı içerisinde olduklarını ifade etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı