REKLAMI GEÇ

“Ders stresini yüzme ile atın”

“Ders stresini yüzme ile atın”

Denizli Gençlik Spor Kulübü kış dönemi yüzme faaliyetlerine başlıyor. Gençlik Spor Kulübü Başkanı Nevruz Akan, kayıtların devam ettiğini belirterek, çocukları kışın da yüzmeye davet etti.

/ DENİZLİHABER / 8 Ekim 2009 Perşembe, 17:03

Denizli Gençlik Spor Kulübü Başkanı Nevruz Akan kış dönemi yüzme kayıtlarının devam ettiğini söyledi. Akan, kışın da yüzme havuzlarının açık olduğu kapalı havuzda, yüzme derslerinin devam sürdüğünü belirtti. Atatürk Yüzme Havuzu’nda ısıtmalı sistem ile sporcu yetiştirmeye devam ettiklerini belirten Akan, “Denizli Gençlik Spor Kulübü olarak kış döneminde de sporcu yetiştirmek için çalışmalarımız devam ediyor. Gümüşler Atatürk Yüzme Havuzları’nda hijyenik ortamda ve kış ayı için uygulanan ısıtmalı sistem ile yüzme sporcusu yetiştirmeye, çocuklarımıza yüzme öğretmeye devam ediyoruz” dedi.

ÇOCUĞUNUZA SPOR SAATİ OLUŞTURUN
Beden Eğitimi derslerinin tek saate indirilmesine dikkat çeken ve kış döneminde yoğun ders programı arasında, çocukların yüzerek stres atmasını öneren Nevruz Akan, “Okullarda beden eğitimi dersleri bir saate indirildi. Öğrenciler yoğun ders ortamında, spora vakit ayıramıyor. Çocuklarımızın çok çalışması değil, düzenli çalışması önemli. Onun için mutlaka spora da zaman ayrılmalı. Haftalık olarak en sağlıklı ve dinlendirici spor, yüzmedir. Çocuklarınıza mutlaka yüzme öğretin, yüzdürün. Kış döneminde kayıtlarımız devam ediyor. Kayıtlar için www.denizligencliksporkulubu.com adresinden bilgi alabilirsiniz. Ayrıca 0554 387 43 30 veya 261 48 88 numaralı telefonlardan bilgi alabilirsiniz” dedi

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı