REKLAMI GEÇ

Dershanecilerden ikici dernek

Dershanecilerden ikici dernek

Yakan zamanda kuruluş aşamalarını tamamlayarak genel kurullarını yapan Denizli Dershaneciler ve Eğitim Yatırımcıları Derneği, düzenlediği toplantı ile yeni yönetimini tanıttı.

/ DENİZLİHABER / 30 Aralık 2011 Cuma, 19:47

Denizli Dershaneler Derneği’nin ardından bir dernek daha kuruldu. 5 ay önce kuruluş aşamasını tamamlayan ve bu ay içerisinde genel kurullarını yaparak başkanlarını belirleyen Denizli Dershaneciler ve Eğitim Yatırımcıları Derneği, düzenlediği toplantıyla yeni yönetimini belirledi. Denizli Gazeteciler Cemiyeti Basın Merkezi’nde düzenlenen toplantı ile yeni yönetimini kamuoyuna tanıtan Dernek Başkanı Hasan Yapıcıoğlu, yeni dernekte eğitim açısından önemli çalışmalar yapacaklarını söyledi.

Şuanda yönetimde 5 dershanenin bulunduğunu ve öğrenci sayısı olarak Denizli’nin yüzde 50’sini oluşturduğunu belirten Yapıcıoğlu; ” Derneğimiz yeni bir dernek olarak görünsede önceden METEF gibi bazı önemli organizasyonlarımız oldu. Bu yılda yabancı ve ülkemizde bulunan üniversiteleri, ilimizdeki öğrencilerimiz ile buluşturmayı düşünüyoruz. Amacımız kaliteli ve özgün, kaliteli eğitim sistemi ve yasal olmayan dershaneler ile mücadele etmektir. Denizli’nin eğitim alanındaki kalitesini dahada artırmaktır” dedi.

DEYDER’in yeni yönetimi ise şu isimlerden oluştu. Başkan Hasan Yapıcıoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yarımcısı İdris Albayrak, Yönetim Kurulu üyeleri Murat Tepe ve Mahmut Catlık, Ersan Köse.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı