REKLAMI GEÇ

Eğitimciler Web 2.0’ı öğreniyor

Eğitimciler Web 2.0’ı öğreniyor

Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından “Eğitimde Yenilikçi Yaklaşımlar” çalışmaları kapsamında gerçekleştirilen Web 2.0 araçları eğitimleri başladı. Eğitimlere gönüllü 51 öğretmen katılıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Şubat 2020 Perşembe, 10:33

Merkezefendi Belediyesi Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde gerçekleştirilen eğitime katılan Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, öğretmenlerle bir araya geldi.

Web 2.0 araçları eğitimleri ile ilgili bilgi veren Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, “İlimizde 2019 Aralık ayı içerisinde gerçekleştirdiğimiz Erasmus+ ve eTwinning buluşma günleri eğitimlerine katılan öğretmenlerimiz arasında 51 gönüllü öğretmenimiz bir haftalık Web 2.0 araçları hizmetiçi eğitimine katılıyor.  Çağımız teknolojinin çağı. Hızlı değişen ve gelişen çağda eğitimciler olarak teknolojiyi eğitimin içerisinde çok iyi kullanmalıyız. Bakanlığımız Eğitimde Yenilikçi Yaklaşımlar çalışmaları kapsamında büyük çalışmalar yapmakta. Geleceğimiz olan öğrencilerimiz teknolojiyi çok iyi bir şekilde kullanmaktadırlar. Öğrencilerimizi bilgiye ulaşma ve teknolojiyi doğru kullanmaya yönlendirmeliyiz. Eğitimin dijitalleşmesi yolunda Web 2.0 ile öğretmenlerimizin öğrencilerine daha verimli ve ulaşılabilir içerikler hazırlayabilmektedirler” dedi.

Denizli’nin eğitim anlamında öncü bir il olmaya devam ettiğini dile getiren Oğuz, “Son olarak İstanbul Üniversitesi tarafından hazırlanan  son 10 yıllık rekabet endeksinde Denizli eğitim alanında birinci sırada yer aldı. Eğitim alanında bu başarı siz değerli öğretmenlerimizin eseridir. Buradan tüm öğretmenlerimizi eğitime yaptıkları büyük katkılardan dolayı teşekkür ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı