REKLAMI GEÇ

EMEKLİ ÖĞRETMENLER UNUTULMADI

EMEKLİ ÖĞRETMENLER UNUTULMADI

Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Emekli Öğretmenler Derneği Denizli Şubesi’ni ziyaret etti.

/ DENİZLİHABER / 25 Kasım 2010 Perşembe, 15:18

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Başgün, Katip Çelebi İlköğretim Okulu Müdürü ve 2 öğretmenle birlikte, Emekli Öğretmenler Derneği Denizli Şubesi’nde, Şube Başkanı Süheyla Dalbudak, Yazman Kevser Erbeği, Sayman Nezihe Ok İncelerli, Emekli Öğretmenler Müşerref Çınar ve Ramazan Kaya ile bir araya geldi.

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, “Değerli ağabeylerimiz ve ablalarımız olan emekli öğretmenlerimizi, 24 Kasım Öğretmenler Günü öncesinde ziyaret etmek istedik. Kendilerinin nezdinde tüm öğretmenlerimizin gününü kutluyorum. Ayrıca geçmiş bayramlarını kutluyorum. İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak tüm öğretmenlerimizin yanındayız ve emirlerindeyiz. Tüm öğretmenlerimize kapımız sonuna kadar açıktır. Her zaman için karşılıklı bilgi alışverişi olacağına inanıyoruz” dedi.

Şube Başkanı Süheyla Dalbudak, “Böyle anlamlı bir günün öncesinde, bizleri unutmayıp ziyaret etmeniz bizi çok mutlu etti. Emekli öğretmenler olarak bizlerin kapısı değerli eğitimcilerimize her zaman açıktır. 24 Kasım gibi anlamlı günlerin, her zaman çok güzel bir şekilde geçmesini diliyorum” dedi.

Ziyaret sonunda, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Emekli Öğretmenler Derneği Denizli Şubesi Başkanı Süheyla Dalbudak’a, çiçek takdim etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı