REKLAMI GEÇ

Eşlerine babalık kursu verdiler

Eşlerine babalık kursu verdiler

Denizli Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürlüğünce 0-18 Yaş Aile Eğitimi Programına katılan bayan kursiyerlerin eşlerine yönelik “Baba Toplantısı” yapıldı.

/ DENİZLİHABER / 14 Aralık 2011 Çarşamba, 21:17

Halk Eğitim Merkezi Salonunda yapılan toplantıya İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri İbrahim Ertan Aktaş ve Hüseyin Başgün, Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürü ve Aile Eğitimi Öğretmenleri, Aile Eğitimlerine katılan kursiyerler ve eşleri katıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının ardından Aile Eğitimi Öğretmeni Mükerrem Tokat tarafından “Oğlum ve Ben “ isimli kısa hikaye okundu.

Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz yaptığı konuşmada, “Ailenin anne, baba ve çocuklardan oluşan bir bütün olduğu düşünülerek çocuğun gelişiminde anne kadar önemli rol oynayan babaların; çocuk gelişiminde önemli olduklarını fark etmeleri, Çocukların gereksinmeleri ile ilgili bilgilenmeleri, Babanın öğretmen-veli işbirliğinde daha aktif rol almaları gerekmektedir. Bu nedenle çocukları için her şeyin en iyisini yapmaya çalışan ve kurslara katılan tüm ailelere teşekkür ederim. Semineri veren Türker İşler Beyi’de Halk Eğitim Müdürlüğünün çalışmalarına verdiği destekten dolayı kutlarım.” Dedi.

Aile Eğitim öğretmeni Gülser Alkar Aile Eğitiminin kapsamı, özellikleri ve yararlarını anlatan bir konuşma yaptı. Ardından Aile Danışmanlık Uzmanı Türker İşler tarafından katılımcılara Aile İçi İletişim konusunda seminer verildi. İşler, seminerde özellikle ailede yaşanan problemler ve çözümüne yönelik sorunlara vurgu yaptı, kişinin yaşantısında, kendi benliğinin oluşmasında aile ve aile ortamının büyük bir etkisinin olduğunun altını çizdi.

Daha sonra Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürlüğü bünyesinde açılan Aile Eğitim kurslarında görev alan öğretmenlere protokol tarafından çiçek, Aile Danışmanlık Uzmanı Türker İşler’ e de İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz tarafından plaket verildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı