REKLAMI GEÇ

Denizli Final’in SBS’de başarı oranı yüzde 96

Denizli Final’in SBS’de başarı oranı yüzde 96

Denizli Final Dershaneleri, 8. sınıf 2012 SBS sınav sonuçlarında 500 tam puan alan iki öğrencisi için ödül töreni düzenledi.

/ DENİZLİHABER / 20 Temmuz 2012 Cuma, 08:02

Denizli Final Dershaneleri, SBS’de 500 tam puan alan iki öğrencisini ödüllendirmek tören düzenledi. Final Dershaneleri Denizli Şubesi Kurucusu Sadi Öztekin “500 tam puan alan, öğrencilerimiz Atalay Mutlu ve Oğuzhan Döndüoğlu ile gurur duyuyoruz. Ayrıca 480 puan alarak Anadolu Öğretmen Lisesi, Sosyal Bilimler Lisesi, Fen Bilimleri Lisesi, Anadolu Meslek Liseleri’ne girmeye hak kazanan öğrencilerimizin başarı oranı da yüzde 96” diye konuştu.

Denizli’de birçok şubeye sahip SBS dershaneleri olduğunu, Final Dershanesi’nin ise tek bir şubeyle bu başarıyı kazandığına dikkat çeken Öztekin “Bu başarıda önce çocuklarımızı, ardından ailelerini, okul ve dershane öğretmeklerini kutluyorum. Bu altın değerindeki çocuklarımıza bundan sonraki hayatlarında sonsuz başarılar diliyorum” diye konuştu.
Öğrencilerin hediyelerini veren Öztekin, öğrencileri, veliler ve dershane öğretmenleriyle birlikte hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı