REKLAMI GEÇ

Hayat boyu öğrenme planlaması yapılıyor

Hayat boyu öğrenme planlaması yapılıyor

Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, 2019-2020 eğitim-öğretim yılı hayat boyu öğrenme halk eğitim planlama ve işbirliği komisyonu toplantısı gerçekleştirildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Eylül 2019 Cumartesi, 13:50

Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz başkanlığında yapılan toplantıya, il genelindeki halk eğitim müdürleri, daire müdürleri ve temsilcileri, sivil toplum örgütü temsilcileri katıldı.

Toplantıda katılımcılara seslenen Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, eğitimciler olarak hedeflerinin çocukların ve halkın en iyi eğitimi alması olduğunu söyledi.

Oğuz, “Hayat boyu öğrenmenin içeriğini tüm alt başlıklarıyla beraber 2023 vizyon belgemiz doğrultusunda hedeflerimize ilerliyoruz. Hedeflerimize ulaşmak için de Denizli olarak sivil toplum kuruluşları ve yerel yöneticilerimizle sağlayacağımız iş birlikleri bizler için çok değerli olacaktır. Aynı duyguya ve aynı heyecana ortak olduğumuz iş birlikleri sayesinde projeleri hayata geçirebildiğimiz takdirde Hayat Boyu Öğrenme de zirveye ulaşmış oluruz. Hayat Boyu Öğrenme demek yalnızca okul kademelerinden ibaret değildir. Hayat boyu öğrenme toplumun hepsinin eğitimi demektir. Sizlerle birlikte dur durak bilmeden sahanın her yerinde en güncel konularda kurslar açacağız. Yıl sonunda yıl boyunca yaptığımız faaliyetleri görüyor ve değerlendiriyoruz. Yıl sonu sergilerinin göz kamaştırdığını içtenlikle söylemeliyim. Şu ana kadar yaptığınız çalışmalardan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sahip olduğumuz bu genç ve çalışkan kadromuzla enerjisi yüksek dinamik kurumlarımız var. Toplantımıza katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı