REKLAMI GEÇ

“Hayırseverlerin desteği sürmeli”

“Hayırseverlerin desteği sürmeli”

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Denizli için yetersiz olan derslik sayısını istenilen seviyeye çıkartmak için devletin desteğinin yanı sıra hayırseverlerin de desteğine ihtiyaç duyduklarını söyledi.

/ DENİZLİHABER / 11 Eylül 2008 Perşembe, 00:00

AKP Merkez İlçe Başkanı Uğur Erdoğan ve AKP Merkez İlçe Yönetim Kurulu’nun üyeleri, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz’u makamında ziyaret etti. AKP Merkez İlçe Başkanı Erdoğan, Denizli’nin eğitimdeki üstün ve örnek başarısıyla gurur duyduklarını belirterek, “Merkez ilçe teşkilatı olarak milli eğitim alanında hizmet veren tüm eğitmenlerimize ve eğitim camiası yöneticilerine desteklerimiz artarak devam edecektir. Eğitim alanında var olduğunu bildiğimiz eksikliklerin giderilmesi için de hassasiyet gösteriyoruz. Bu vesileyle 2008-2009 eğitim ve öğretim yılının sizlere ve eğitim camiasına hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz Denizli’nin eğitim alanında kendini kanıtlamış bir il olduğunu söyledi. Oğuz “Bizim gayretimiz bu eğitim düzeyini daha yükseklere taşımak. Eğitim alanlarını ferah ve daha modern hale getirerek modernize etmek. Amacımız, yetersiz olan derslik sayılarını gerek devletimizin desteğiyle gerekse hayırsever işadamlarımızın desteğiyle yeterli hale getirmektir. Bunun için hayırseverlerin de desteğinin sürmesi gerekiyor. ÖSS, OKS ve seviye belirleme sınavlarında öğrencilerimizin aldığı puanlar bizlerin yüzünü güldürmektedir. Okul öncesi eğitim, önümüzdeki yıldan itibaren zorunlu hale geliyor. Fakat biz okul öncesi eğitim için hazırlıklarımızı bu yıl itibariyle tamamlamanın gayreti içindeyiz. Sorunsuz ve başarılı bir eğitimin ilimizde gerçekleşmesini sağlamak için var gücümüzle mesai arkadaşlarımızla birlikte çalışmalarımızı sürdürmekteyiz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı