REKLAMI GEÇ

4 ilçede kar nedeniyle okullarda 1 gün uzaktan eğitime geçildi

4 ilçede kar nedeniyle okullarda 1 gün uzaktan eğitime geçildi

Denizli’de etkili olan kar nedeniyle Acıpayam ve Serinhisar’da tüm okullarda, Çameli ve Çivril’de ise taşımalı eğitime tabi olan okullarda  yüz yüze eğitime bir gün ara verildi. Öğrenciler derslere uzaktan katılacak. 

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Ocak 2022 Salı, 09:20

Denizli’nin yüksek kesimlerinde ve bazı ilçelerinde kar yağışı etkili oluyor. Kar özellikle Çameli, Acıpayam, Serinhisar ve Çivril’de etkisini arttırdı. 4 ilçede de kar nedeniyle yüz yüze eğitime 1 gün ara verildi.

ÇİVRİL VE ÇAMELİ’DE TAŞIMALI EĞİTİME ARA
Çameli Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada, “İlçemizdeki olumsuz hava şartları insan sağlığı ve trafik güvenliği riskleri oluşturabileceğinden 18.01.2022 Salı günü 1 gün süreyle: Sadece taşımalı eğitime tabi olunan yerlerde yüz yüze eğitime ara verilerek uzaktan eğitimle devam edilmesine, Engelli ve hamile kamu personelinin idari izinli sayılmasına kaymakamlığımızca karar verilmiştir” denildi. Çivril’de de taşımalı eğitim yapan okullarda eğitime ara verildi.

SERİNHİSAR VE ACIPAYAM’DA TÜM OKULLAR
Acıpayam ve Serinhisar’da ise ilçe genelindeki tüm okullarda eğitime ara verildi. Acıpayam Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada ise, “ İlçemizdeki olumsuz hava şartları insan sağlığı ve trafik güvenliği riskleri oluşturabileceğinden 18.01.2022 Salı günü 1 gün süreyle: İlçe merkezi ve mahallelerimiz okullarında yüz yüze eğitime ara verilerek uzaktan eğitimle devam edilmesine, Engelli ve hamile personellerin idari izinli sayılmasına kaymakamlığımızca karar verilmiştir” ifadeleri kullanıldı. 

BULDAN’DA DA EĞİTİME ARA
Buldan Kaymakamlığı, ilçede etkisini artıran kar yağışı nedeniyle eğitime bir gün ara verildiğini açıkladı. Kar nedeniyle kar tatili gelen ilçe sayısı 5’e yükseldi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı