REKLAMI GEÇ

“İLK YARDIM KURSUNA MUTLAKA KATILIN”

“İLK YARDIM KURSUNA MUTLAKA KATILIN”

İl Milli Eğitim Müdürü Oğuz, pansiyonlu okulların yönetici ve öğretmenlerinin, mutlaka ilk yardım kursuna katılmaları gerektiğini söyledi.

/ DENİZLİHABER / 27 Ekim 2010 Çarşamba, 17:17

Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Denizli merkez ve ilçelerindeki Yatılı İlköğretim Bölge Okulları (YİBO), pansiyon ve özel eğitim pansiyonları müdür yardımcıları ile Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda bir araya geldi. Toplantı gündem maddeleri olarak; Açık büfe projesinde gelinen aşama, pansiyonların ev ortamına dönüştürülmesi projesinde yapılan çalışmaların değerlendirilmesi ile YİBO ve pansiyonların iş ve işlemleri oluşturdu.

Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz: Pansiyondaki eksik ve fazla malzemelerin değerlendirilmesi konusunda gerekli çalışmaların yapılmasını istedi. Oğuz, pansiyonlu okulların yönetici ve öğretmenlerinin, ilk yardım kursuna zorunlu olarak katılmaları gerektiğini söyledi. Oğuz, “Pansiyonlarımıza yemek veren şirketlerin denetimleri sıkı tutulmalı. Öğrencilerin kaliteli ve temiz gıdalar ile beslenmelerinin yapılması için en üst düzeyde çalışmamız gerekiyor” dedi. Toplantıda ayrıca; bölücü faaliyetlere yönelik eylem planı, bulaşıcı hastalıklar-beden el yüz temizliği, yatılı öğrencilerin sağlık hizmetlerinin en yakın sağlık merkezlerinden yaptırılması konuları üzerinde duran Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, çalışmalarında başarılar dileyerek toplantıyı bitirdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı