REKLAMI GEÇ

İşyeri Temsilcileri Eğitim Semineri tamamlandı

İşyeri Temsilcileri Eğitim Semineri tamamlandı

Eğitim-İş Denizli Şubesi tarafından düzenlenen İşyeri Temsilcileri Eğitim Semineri tamamlandı. 70 işyeri temsilcisinin katıldığı seminer 2 gün devam etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Aralık 2019 Salı, 09:58

Eğitim-İş Denizli Şubesi tarafından düzenlenen ve Eğitim-iş Genel Başkanı Orhan Yıldırım, Genel Eğitim Sekreteri Suat Özkolay, Genel Özlük Hukuk Sekreteri Maksut Balmuk ile Pamukkale üniversitesinden Prof. Dr. Kazım Çelik ve Prof. Dr. Oğuz Karadeniz’in konuşmacı olarak katıldığı İşyeri Temsilcileri Eğitim Semineri tamamlandı.

Seminerin ilk konuşmasını yipan Eğitim-iş Genel Başkanı Orhan Yıldırım, “Türkiye bu kadar zor bir süreçten geçerken, Eğitim-iş üyeleri tarihten gelen sorumluluk duygusuyla örgütüne sahip çıkmış, ülkemizin çağdaş bir eğitim sistemine kavuşması için tarafını akıl ve bilimden yana kullanmıştır” dedi.

Genel Eğitim Sekreteri Suat Özkolay ise yaptığı konuşmada, “Devrimci Eğitim Şurası ile yarınlara ışık tutacak bir yol haritasını oluşturmaya çalışıyoruz. Fakir Baykurt’un ‘Öğretmen yalvarmaz, öğretmen boyun eğmez, öğretmen el açmaz, öğretmen ders verir’ sözünü ilke edinmiş Eğitim-iş üyeleri ile önemli bir misyonu başaracağımızdan eminiz” diye konuştu.

Üçüncü konuşmacı olarak söz alan Eğitim-İş Genel Özlük Hukuk Sekreteri Maksut Balmuk ise, “Hukuka inancın dip yaptığı, adalet duygusunun yara aldığı bir süreçten geçiliyor. Evrensel hukuk değerleriyle desteklediğimiz mücedelemizin her zaman haklıdan yanındadır. Zorbalık ve baskılar karşısında asla geri adım atmayız” dedi.
Diğer taraftan Pamukkale üniversitesinden Prof. Dr. Kazım Çelik ve Prof. Dr. Oğuz Karadeniz’in de eğitimci olarak katıldığı eğitim semineri, karikatür sanatçısı Mehmet Selçuk ve drama eğitmeni Ayşegül Odabaşıoğlu’nun sunumlarıyla son buldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı