REKLAMI GEÇ

Kalpleri Ege’de kaldı

Kalpleri Ege’de kaldı

Geçen hafta içerisinde Gönül Köprüsü Projesi kapsamında misafir olarak Denizli’ye gelen öğrenciler, önceki gün ilimizden memleketlerine uğurlandı.

/ DENİZLİHABER / 14 Temmuz 2009 Salı, 20:01

Milli Eğitim Bakanlığı’nın bu yıl 2’ncisini düzenlediği proje kapsamında Bursa ve İstanbul’dan ilimize gelen öğrenciler, yaklaşık 1 haftalılık gezinin ardından, önceki gün memleketlerine uğurlandı. İlimizde kaldıkları süre içerisinde Pamukkale, Laodikya, Karahayıt, Hierapolis ve Kaklık Mağarası gibi turistik yerleri gezen öğrenciler, ayrıca değişik okulları da görme ve Pamukkale Üniversitesi’ni gezme imkanı buldu. Öğrenciler, hafta sonlarını, daha önceden kendilerini misafir etmek üzere belirlenen Denizlili ailelerin ve öğrencilerin yanında geçirdi.
Denizli’de bir hafta geçiren öğrenciler, Denizli’de kalmaktan mutlu olduklarını, özellikle Pamukkale’ye hayran kaldıklarını belirtti. Ayrıca, Denizlinin misafirperverliğinin çok üst düzeyde olduğunu söyleyen öğrenciler, burada edindikleri arkadaşlıklarının bir ömür boyu süreceğini ve hiç ayrılmak istemediklerini de ifade etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı