REKLAMI GEÇ

KANTİNCİLER YARIŞTI ÇOCUKLARIMIZ KAZANDI

KANTİNCİLER YARIŞTI ÇOCUKLARIMIZ KAZANDI

Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı okul kantinleri arasında yapılan denetimler sonunda dereceye giren kantin işletmecileri ile okullar ödüllendirildi.

/ DENİZLİHABER / 4 Şubat 2011 Cuma, 17:37

Ödül Törenine Vali Yardımcısı Alp Aslanargun, Milli Eğitim Müdürü Mamut Oğuz, Şube Müdürü Ragıp Çelik, Okul Müdürleri ve kantinciler katıldı. Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, “Bu proje ile amacımız çocuklarımızın daha sağlıklı ortamlarda ve daha hijyenik beslenmelerini sağlamaktı. Bugün burada bu konuda çok yol kat ettiğimizi görüyorum. Yapılan bu güzel çalışmaların sonucu olarak etraftan velilerimizden ve öğrencilerimizden çok olumlu tepkiler geldi. Sizlere çok teşekkür ediyorum, başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

Vali Yardımcısı Alp Aslanargun ise “İnsanlara yiyecek ve içecek hizmeti veren kuruluşların yaptığı işler çok önemli. İlimizde eğitimin içinde yaklaşık 200 bin kişi var. Neredeyse Denizli nüfusunun 1/5 i siz okul müdürlerimize ve kantincilerimize emanet. Bu hizmette kalitenin yükselmesi bizler için çok sevindirici. Bu çalışmalarla ilimiz kazanmıştır. Ödül almayı hak eden kantincilerimizi kutluyorum” dedi.

Yapılan incelemeler sonucu İlk 3 dereceye giren Denizli Anadolu Lisesi, Nalan Kaynak Anadolu Lisesi, Yaşar Saniye Gemici Anadolu Lisesi ve işletmecilere takdir belgesi, kantinlerde kullanılmak şartı ile LCD TV, ayrıca değerlendirmeye alınan 21 okul ve kantin işletmecisi de Teşekkür Belgesi ile ödüllendirildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı