REKLAMI GEÇ

Kücük mucitlerden 65 proje

Kücük mucitlerden 65 proje

Milli Eğitim Bakanlığı il TÜBİTAK arasında imzalanan protokol kapsamında, Necdet Durmuş Ortaokulu’nda Bilim Fuarı açıldı. Fuarda, birisi Ankara’da açılacak ulusal sergiye katılmaya hak kazanan 65 proje yer aldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Mayıs 2015 Cumartesi, 18:38

Pamukkale’nin Bağbaşı Mahallesi’ndeki Dr.Necdet Durmuş Ortaokulu’nda Bilim Fuarı açıldı. Açılışa İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Pamukkale Kaymakamı Veysel Beyru, İlçe Milli Eğitim Müdürü Reşat Erdoğan, okul idarecileri, öğretmen ve öğrenciler ile davetliler katıldı.

Pamukkale Kaymakamı Veysel Beyru, açılış törenindeki konuşmasında, “Eğitim camiamızın lokomotifi olan öğretmenlerimize inanıyor ve güveniyoruz. Onlar gayretleri ile çocuklarımızın her birini en iyi şekilde yetiştirmek için çalışıyor. Biz çocuklarımıza da inanıyor ve güveniyoruz. Proje üretmeyi ve bu alandaki yarışmaları da önemsiyoruz” dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz da, öğrencilerin özveri ile gerçekleştirdiği projeleri görmekten mutlu olduğunu söyledi.

Konuşmaların ardından proje yürütücüsü öğretmen Neşe Demirçalı, teknoloji ve tasarım öğretmenleri Gülden Güngör, Ayşe Ceylan ve Şule Y. Dolukan koordinatörlüğünde öğrencilerin hazırladığı 65 bilim projesi projesinin yer aldığı fuarın açılışı yapıldı. Projelerden birisi Ankara’da düzenlenecek olan “Şimdi Düşünme Zamanı” ulusal sergisine katılmaya hak kazandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı