REKLAMI GEÇ

MEM Müdürleri Güney’de

MEM Müdürleri Güney’de

Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Akgül’ün, ilçe milli eğitim müdürleri ile yaptığı aylık değerlendirme toplantısı Güney İlçesi Atatürk İlkokulu çok amaçlı salonunda gerçekleşti.

/ DENİZLİHABER / 12 Ekim 2012 Cuma, 10:15

Toplantıya Güney Kaymakamı İsmail Tezel, Güney Belediye Başkanı Halit Gürbüz, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mevlüt Kocatürk, Şube Müdürü Ramazan Tandır, Şener Bayram, 18 İlçe Milli Eğitim Müdürü ve İlçe Jandarma Komutanlığından Kd.Bçvş. Haşim Er katıldı.

Toplantıya ev sahipliği yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Çetin, ilçenin eğitim öğretim durumu hakkında bilgiler verdi. 16 okul-kurumda 95 öğretmen ile yaklaşık 1.495 öğrenciye Güney İlçesinde eğitim hizmeti verdiklerini söyledi.

Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Akgül “Yeni eğitim- öğretim yılında da ilçelerde toplantılarla bir araya gelmeye devam edeceğiz. Başarı İzleme ve Geliştirme Projesi ile ilgili 12-13 Eylül tarihlerinde sayın valimizin başkanlığında toplantılarımızı yaptık. Kasım ayı içerisinde Başarı İzleme Projemiz ve diğer konularla ilgili çok geniş çaplı bir eğitim şûrası yapacağız. Hedefimiz ilimiz eğitim çalışmalarını sürdürürken toplumun tümünün desteğini almaktır. Biz camia olarak insan yetiştiren bir kurumuz. Öğrencilerimizin sınavlardaki başarıları toplumun göz önünde bulundurduğu öncelikli konulardan biri. Eğitim öğretim hayatlarında çocuklarımızı test tekniği başta olmak üzere iyi hazırlamalıyız. Ayrıca veli öğretmen ve öğrenci üçgeninin iyi çalışmasını sağlamalıyız. Milli Eğitim Bakanlığımızın projelerinden olan Okullar Hayat Olsun Projesinde sivil toplum kuruluşları ile işbirliği içerisinde olun. Okullarımızı halka açılarak büyük kültür merkezlerine dönüşmesi konusunda titiz olmanız gerekiyor” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı