REKLAMI GEÇ

Mesleki ve teknik proje yarışması sonuçlandı

Mesleki ve teknik proje yarışması sonuçlandı

2009 yılı Mesleki Ve Teknik Eğitim Okul Kurumları arası proje tabanlı beceri yarışması sonuçlandı. Dereceye giren okullar düzenlenen törenle ödüllerini Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz’dan aldı.

/ DENİZLİHABER / 31 Mart 2009 Salı, 00:00

İl genelinde düzenlenen proje yarışmasında dereceye giren okullara ödülleri İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz tarafından verildi. Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen ödül töreninde dereceye giren okullara hediyeleri verildi. Törende konuşan Mahmut Oğuz şunları söyledi.

“Atatürk’ün de dediği gibi bizim hiçbir şeye ihtiyacımız yok. Tek ihtiyacımız çalışmak. Bizlerin her zaman birbirimize kenetlenmemiz gerek. Bunu başardığımız takdirde eğitim alanında her zaman daha da büyük başarılara imza atacağımızdan şüphem yok. Bizler hiçbir zaman bireysel başarıları ön plana çıkarmadık. Bizim amacımız eğitimi tüm bireyleriyle birlikte başarıları artırmak” diye konuştu.

2001 yılından bu yana her yıl düzenlenen mesleki ve teknik eğitim okul kurumları arası proje tabanlı beceri yarışmasında dereceye giren okullar, Halk eğitim Merkezi konferans salonunda düzenlenen törenle ödüllerini aldı. Sağlık Hizmetlerinde Verimlilik, Hizmette Verimlilik, Bilgi ve İletişim Teknolojilerinde Verimlilik dallarında projelerini hazırlayan okullar yapılan değerlendirmeler sonucunda sonuçlandı. Bilgi ve İletişim Teknolojilerinde Verimlilik alanında ‘Otomatik Kaynak Gözlüğü’ projesi ile il birincisi Honaz İl Özel İdaresi 75.Yıl Anadolu Teknik, Anadolu Meslek ve Tekstil Meslek Lisesi oldu. Aynı yarışmada ‘Bilgisayarlarda yağlı soğutma sistemi’ projesi ile ikinci olurken, Acıpayam Anadolu Teknik Lisesi ve Endüstri Meslek Lisesi, ‘Cep telefonu tespit cihazı’ projesi ile üçüncü oldu. Hizmette Verimlilik alanında yapılan yarışmada il birincisi “Böceklerim bitti” adlı projeyle Merkez Vali Vefki Ertür Anadolu Kız Meslek ve Kız Mes Lisesi oldu. Aynı yarışmada ikinciliği ‘Keyifli bulmaca’ projesiyle yine Vali Vefki Ertür Anadolu Kız Meslek Lisesi alırken il üçüncülüğünü ise ‘Pekmez Hazinesi’ adlı projeyle Akköy Anadolu Otelcilik Ve Turizm Mesmek Lisesi oldu.

Sağlık Hizmetlerinde Verimlilik yarışmasında MERKEZ Denizli Sağlık Meslek Lisesi ‘Pratik turnikeli alet’ adlı projeleriyle il birincisi olurken aynı yarışmada ikinciliği ise ‘Gülümsemenin ışıltısı’ projeleriyle elde ettiler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı