REKLAMI GEÇ

Müdürlere eğitim

Müdürlere eğitim

İlk ve orta dereceli okulların yarıyıl tatiline girmesi ile il merkezinde bulunan ilköğretim, ortaöğretim ve okul öncesi okul/kurum müdürleri, “memurların hak ve görevleri ve disiplin hukuku” konularında iki günlük hizmet içi seminere alındı.

/ DENİZLİHABER / 7 Şubat 2011 Pazartesi, 17:28

İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ek binasında verilen seminere; ilköğretim ve özel eğitim müdürleri sabahtan, ortaöğretim müdürleri ve okul öncesi eğitim müdürleri öğleden sonra katıldı. Hizmet içi eğitim seminerinin açılış töreninde konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, “Siz değerli okul-kurum müdürü arkadaşlarımız ve ekiplerinizle ilimizde gerçekleştirdiğimiz projeler ile eğitim alanında başarılarımız devamlı olmaktadır. Okulların tatil olmasını fırsat bilerek hizmet içi eğitim seminerinde bir araya geldik. İki gün sürecek olan bu seminerin hepimiz için en verimli bir şekilde geçmesini diliyor ve başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

Oğuz, “Ayrıca bu tatil süresince okullarımızdaki güvenlik, temizlik ve tamirat gibi eksikler için gerekli çalışmaları da en hızlı bir şekilde tamamlayacağınıza inanıyorum” dedi.

Seminerde, mesai takipleri, protokol kuralları, kurum içi iletişim ve 4688 sayılı Kamu Görevlileri Sendikaları Kanunu gibi konularda bilgi verildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı