REKLAMI GEÇ

Öğrenciler resim, şiir ve komposizyonda yarıştı

Öğrenciler resim, şiir ve komposizyonda yarıştı

Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü ilk ve orta dereceli okul öğrencileri arasında güven, sorumluluk ve yaşam becerilerinin gelişmesi amacıyla düzenlediği resim, kompozisyon ve şiir yarışmasında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

/ DENİZLİHABER / 28 Şubat 2012 Salı, 10:59

Denizli Milli Eğitim Müdürlüğü “Güven-Sorumluluk ve Yaşam Becerileri” yarışması düzenledi. İlk ve orta dereceli öğrencilerinin kendilerine güvenlerinin gelişmesi, sorumluluk sahibi olmaları ve yaşam becerilerini amaçlayan yarışmaya çok sayıda öğrenci katıldı.

Resim, şiir ve kompozisyon alanlarında dereceye giren öğrenciler Katip Çelebi İlköğretim Okulu’nda düzenlenen törenle ödüllendirildi. Törene Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Akgül ve hayırsever Aslı Kasapoğlu Çaputçu da katıldı.

Düzenlenen yarışma sonrası; Resimde Fatma Akkır birinci,  Ahsen Beyza İlkin ikinci, Emirhan Gürbüz ise üçüncü oldu. Şiirde Kevsernur Şıracı birinci, Ergün Sevinç ikinci, Eda Eroğlu üçüncü oldu. Kompozisyonda Büşragül Şahin birinci olurken,  Yeliz Özbek ikinci ve Nurcan Kaşdaş da üçüncü oldu.

Törende ayrıca Milli Eğitim Müdürü Akgül,  eğitime katkılarından dolayı Aslı Kasapoğlu Çaputçu’ya bir teşekkür plaketi verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı