REKLAMI GEÇ

Öğrenciler, Vali’yi ziyaret etti

Öğrenciler, Vali’yi ziyaret etti

2009-2010 Eğitim Öğretim Yılı’nın başlaması dolayısıyla, Gazi İlköğretim Okulu Müdürü Cemal Şahin ve okul öğrencileri, Vali Yavuz Erkmen’i makamında ziyaret etti.

/ DENİZLİHABER / 14 Eylül 2009 Pazartesi, 18:09

Müdür Cemal Şahin ve öğrencileri makamında kabul eden Vali Erkmen, yeni eğitim öğretim yılında başarılar diledi. Müdür Şahin’den okulun eğitim öğretim çalışmaları hakkında bilgi alan Vali Erkmen, herhangi bir sorunları olup olmadığını sordu. Müdür Şahin, okullarının herhangi bir eksiğinin bulunmadığını, eğitim öğretimin geliştirilmesi yönünde her türlü imkana sahip olduklarını ve Denizli’de eğitim alanında bir çok ilki gerçekleştirdiklerini belirterek, başarı grafiklerini her geçen yıl arttırmak için öğretmen, idareci ve veliler olarak her türlü gayrette bulunduklarını ifade etti.

Denizli’de okullardaki başarı grafiğinin yükselmesi ve sınavlarda elde edilen başarıların her yıl arttırılması için bir genelge yayınladıklarını ve bu kapsamda başarılı idarecileri ödüllendirirken başarısız idarecilere de yaptırım uygulayacaklarının altını çizen Vali Erkmen, eğitim öğretim seviyesinin arttırılması konusunda her türlü hassasiyeti gösterdiklerini söyledi.

Öğrencilerin isteklerini de soran Vali Erkmen, ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı