REKLAMI GEÇ

Öğrencilere liderlik eğitimi

Öğrencilere liderlik eğitimi

(YURTKUR) Denizli Bölge Müdürlüğü’nün yurtlarda kalan yaklaşık 10 bin 500 öğrenciye “Liderlik Okulu” kapsamında vereceği kişisel gelişim eğitim seminerleri başladı.

/ DENİZLİHABER / 15 Aralık 2011 Perşembe, 17:03

YURTKUR’un kuruluşunun 50. yıldönümü nedeniyle yurtlarda kalan öğrencilere yönelik çeşitli aktiviteler çerçevesinde düzenlenen “Liderlik Okulu”, YURTKUR Pamukkale Yurt Müdürlüğü Spor Salonu’nda “Etkili İletişim ve Beden Dili” eğitimi ile başladı.

YURTKUR Bölge Müdürü Ahmet Sağtekin, eğitim seminerinden önce yaptığı konuşmada, yurtta kalan öğrencilerin kişisel eğitimlerinin ilkini Denizli’de başlattıklarını ifade ederek, eğitimlerin bölgeye bağlı Aydın, Muğla ve Uşak’taki yurtlarda devam edeceğini söyledi.

Bölge Müdür Yardımcısı Namık Atay ise seminerlerle yurtlarda kalan öğrencilerin kişisel gelişimine katkıda bulunmayı, özgüveni artmış, kendisini geliştirmiş ve Çağa ayak uydurmuş gençler yetiştirmeyi amaçladıklarını belirtti. Atay, Denizli’de başlayan ve 5 gün sürecek olan eğitim seminerlerine yaklaşık 10 bin 500 öğrencinin katılmasını beklediklerini söyledi. Konuşmaların ardından Psikolojik Danışman Fatih Kalkınç, öğrencilere “Etkili İletişim ve Beden Dili” konusunda kişisel gelişim eğitimi verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı