REKLAMI GEÇ

Öğretmenler, proje hazırlamayı öğreniyor

Öğretmenler, proje hazırlamayı öğreniyor

Denizli Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlediği, AB Projeleri Hazırlama Teknikleri Seminerleri’nin ilki, Denizli Halk Eğitim Merkezi’nde verildi.

/ DENİZLİHABER / 15 Eylül 2009 Salı, 17:27

Denizli Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlediği ve 14-17 Eylül tarihleri arasında, il merkezi ile Tavas, Çivril ve Sarayköy’de gerçekleştirilecek olan AB Projeleri Hazırlama Teknikleri Seminerleri’nin ilki, Denizli Halk Eğitim Merkezi’nde verildi. İlk seminere, merkez, Akköy ve Honaz’daki okullardan, 360 öğretmen ve idareci katıldı.

Seminer öncesi bir konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, “Denizli Milli Eğitim Müdürlüğü ve tüm okullar olarak daha çok proje üretmemiz gerekiyor. Avrupa Birliği, Kırsal Kalkınma ve Bölgesel Proje Uzmanı Ahmet Aydınlı’nın sağlayacağı destek ve koordinasyon çok önemli bir fırsattır. Denizli ili olarak tüm okullarımızın AB projeleri konusunda gerekli duyarlılığı göstererek önümüzdeki dönemde en az 100 proje hazırlayacağına inancım tamdır” dedi. Oğuz’un konuşmasının ardından, Ahmet Aydınlı, öğretmenleri, AB projelerinin hazırlanışı konusunda bilgi verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı