REKLAMI GEÇ

OĞUZ’DAN BAŞARI TOPLANTISI

OĞUZ’DAN BAŞARI TOPLANTISI

Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Başarı İzleme ve Geliştirme Projesi kapsamında İMKB Kız Meslek Lisesi’nde idareci ve öğretmenlerle bir araya geldi.

/ DENİZLİHABER / 30 Eylül 2010 Perşembe, 17:29

Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Başarı İzleme ve Geliştirme Projesi kapsamında geçen yıllarda olduğu gibi bu eğitim öğretim yılında da okulları ziyaret ederek öğretmenler ile bir araya gelmeye devam ediyor. Oğuz bu kez İMKB Kız Meslek Lisesi toplantı salonunda idareci ve öğretmenleri ile bir araya geldi.

Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, burada yaptığı konuşmada “Milli Eğitim Müdürü olarak siz meslektaşlarımızın bizim için çok değerli birer eğitimci olduğunuzu söylemek istiyorum. Denizlimizin eğitimini üst sıralarda tutabilmek için birlik ve beraberlik içinde olmamız ve kararlılıkla çalışmamız gerekmektedir. Bu eğitim öğretim yılında da sizlerle sık sık bir araya gelmeye çalışacağız, sizlerin ve öğrencilerinizin sıkıntılarını çözebilmek için elimizden geleni yapacağız. İçinde bulunduğumuz eğitim-öğretim yılında çalışmalarınızda başarılar diler, eğitim öğretim yılının tüm eğitim camiasına hayırlı olmasını dilerim” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı