REKLAMI GEÇ

Okul aile birliği, liseye spor salonu yaptırıyor

Okul aile birliği, liseye spor salonu yaptırıyor

Mustafa Kaynak Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği, Mustafa Kaynak Anadolu Lisesi’ne spor salonu yaptıracak. Spor salonunun yapımına ilişkin protokol, Valilik makamında düzenlenen törenle imzalandı.

/ DENİZLİHABER / 17 Eylül 2009 Perşembe, 18:19

Protokol törenine; Vali Yavuz Erkmen, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Mustafa Kaynak Anadolu Lisesi Müdürü Ahmet İbanoğlu, Mustafa Kaynak Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Nihal Kural ve Okul Aile Birliği Üyesi Yeşim Başlıkaya katıldı.

Yenişehir Mahallesi’nde yaptırılacak olan 700 metrekarelik toplam alana sahip spor salonu, 400 bin TL’ye mal olacak ve bu miktarın tamamı Mustafa Kaynak Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği tarafından karşılanacak. Spor salonunun, 2010 yılında tamamlanması hedefleniyor.

Okul Aile Birliği Başkanı Nihal Kural, “Görevde bulunduğumuz süre içinde, gönüllü arkadaşlarla birlikte çalıştık. Buraya kadar getirdik, bunu da bitirip görevimizi teslim edeceğiz” dedi.

Vali Erkmen, eğitimde başarının, yalnız idarenin gayreti ile değil, aynı zamanda okul aile birliklerinin, velilerin ve öğrencilerin gayreti ile yakalandığını söyledi. Vali Erkmen, “İnsanlarımızın eğitime sıcak bir yakınlık duyması bizi sevindiriyor. Bunun ötesinde, insanlarımızın, fiziki bir takım eksikliklerin giderilmesi için idare ile birlikte, ellerini taşın altına koymaları da çok sevindirici” dedi. Vali Erkmen, “Okula spor salonu kazandırılması için bu güzel düşünceyi ortaya koyan okul idaremize ve okul aile birliğimize teşekkür ediyorum” dedi. Vali Erkmen ayrıca Anadolu Lisesi’ni yaptıran ve okula adını veren Mustafa Kaynak’a da teşekkür ederek, Mustafa Kaynak’ın Denizli’de eğitim alanında bir çok hayır işi gerçekleştirdiğini ve bu konuya da duyarlı olacağını ümit ettiğini söyledi.

Konuşmaların ardından spor salonunun yapımına ilişkin protokol, Vali Yavuz Erkmen ve Mustafa Kaynak Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Nihal Kural tarafından imzalandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı