REKLAMI GEÇ

Okul zili minikler için çaldı

Okul zili minikler için çaldı

Denizli’de, bugün 12 bin anasınıfı, 13 bin de ilköğretim okulu birinci sınıf öğrencisi okula başladı. İlköğretim Haftası nedeniyle, Vilayet önündeki Atatürk Anıtı’na çelenk konuldu.

/ DENİZLİHABER / 14 Eylül 2009 Pazartesi, 17:40

2009-2010 İlköğretim Haftası çelenk sunma töreni ile başladı. Vilayet önündeki Atatürk Anıtı önünde yapılan çelenk sunma törenine; Vali Yardımcısı Halil İbrahim Ertemin, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, müdürlük idarecileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, Atatürk Anıtı’na, İl Milli Müdürlüğü’nün ve ilköğretim okullarının çelenkleri sunuldu. Törene katılmayan okulların anasınıfına ve ilköğretim birinci sınıfına başlayan öğrencileri için de okullarda tören düzenlendi.

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, 2009-2010 Eğitim Öğretim Yılı’nın bugün itibariyle başladığını, bu eğitim öğretim yılının ilimize, öğrencilerimize, velilerimize ve öğretmenlerimize hayırlı uğurlu olmasını diledi. Oğuz, bugün 12 bini anasınıfı ve 13 bini ilköğretim birinci sınıf öğrencisinin okula başladığını, 24 Eylül 2009 tarihinde de bütün ilköğretim ve ortaöğretim öğrencisinin de ders yapacağını belirtti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı