REKLAMI GEÇ

Okullarda şiddet yok

Okullarda şiddet yok

İl Milli Eğitim Müdürü Oğuz, Rehberlik Araştırma Merkezi (RAM) tarafından okullardaki şiddet olaylarının önlenmesi için çalışmalar yaptıklarını belirterek, “Bu çalışmalarımız da olumlu olarak bize dönmektedir ve ilimiz okullarında herhangi bir şiddet olayı yoktur” dedi.

/ DENİZLİHABER / 14 Şubat 2011 Pazartesi, 17:39

2010-2011 eğitim-öğretim yılı 1. dönem Şiddet ve Şiddet Önleme konulu toplantı Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda yapıldı. Vali Yardımcısı Alp Aslanargun’un başkanlığında yapılan toplantıya, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, şube müdürleri ve komisyona üye diğer kamu kurum yetkilileri ile sendika temsilcileri katıldı.

Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz Rehberlik Araştırma Merkezi (RAM) tarafından okullardaki şiddet olaylarının önlenmesi için çalışmalar yaptıklarını belirterek, “Bu çalışmalarımız da olumlu olarak bize dönmektedir ve ilimiz okullarında herhangi bir şiddet olayı yoktur. Bu başarıda Valiliğimiz, emniyetimiz, üniversitemizin, sivil toplum örgütlerimizin ve velilerimizin katkısı büyüktür. En büyük isteğimiz aile düzeyinde de sıfır şiddetin olmasıdır” dedi.

Vali Yardımcısı Alp Aslanargun ise, öğrencilerin güven ortamı içinde eğitim kurumlarına devam edebilmelerini sağlamak ve eğitim sisteminden istenilen başarıyı elde edebilmek amacıyla koruyucu ve önleyici çalışmalar yaptıklarını belirterek, “Bu kapsamda her eğitim öğretim yılında birer defa olmak üzere toplantılarımızı gerçekleştiriyoruz ve RAM’da gerekli çalışmaları yürütmektedir” dedi.

Konuşmaların ardından RAM Müdürlüğü Uzmanı Cengiz Türkmen de Denizli’de okullarda şiddet ve şiddet önleme çalışmaları ile ilgili yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı