REKLAMI GEÇ

Osman Aydınlı, Kız Teknik ve Meslek Lisesi’ni yaptıracak

Osman Aydınlı, Kız Teknik ve Meslek Lisesi’ni yaptıracak

Hayırseverlerin eğitime olan desteği devam ediyor. Hayırsever İşadamı Osman Aydınlı tarafından yapılacak olan Osman Aydınlı Kız Teknik ve Meslek Lisesi’ protokolü valilikte yapılan törenle imzalandı.

/ DENİZLİHABER / 26 Kasım 2010 Cuma, 10:33

Denizli’de eğitime hayırsever desteği hızla devam ediyor. Hayırsever İşadamı Osman Aydınlı tarafından yaptırılacak olan ‘Osman Aydınlı Kız Teknik ve Meslek Lisesi’ protokolü Vali Yavuz Erkmen ve Belediye Başkanı Nihat Zeybekci’nin de katılımı ile imzalandı. Valilik Makamında gerçekleşen protokol törenine Vali Yavuz Erkmen, Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, Başkan Yardımcısı Nilgün Ök, Hayırsever İşadamı Osman Aydınlı, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz katıldı.

Vali Yavuz Erkmen, Denizli’nin okul yapımında, Milli Eğitim Bakanlığı, Denizli Belediyesi, İl Özel İdaresi ve Hayırseverin katkısı ile örnek bir şehir olduğunu söyleyerek, “Bugün de hayırseverlerimizden yeni bir örnek olarak Osman Aydınlı bey, yeni bir Kız Meslek Lisesi yapacak. Biz Kız Meslek Lisesi olmasını özellikle arzu ettik. Çünkü eskiden tek bir tane bulunan Kız Meslek Lisemiz, şu anda 3 ayrı blokta eğitim görmesine rağmen, 33 derslikten 60’ın üzerine çıkmasına rağmen halen derslik ihtiyacı duyuluyor. Bu teklif Belediye Başkanı Nihat Zeybekci’den geldi. Belediyemiz yer konusunda çok büyük katkı sağladı. Bu tip hizmetler her zaman hayırla yad edilecek. Bunlar herkese nasip olmuyor. Yapma gücü olan arkadaşlarımızı bu işe eğilmelerini ve eğitime destek vermelerini istiyoruz” dedi.

Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci de, okulun hayırlı olmasını dileyerek, Hayırsever Osman Aydınlı’ya hayrından dolayı teşekkür etti. Hayırsever İşadamı Osman Aydınlı, yapılacak meslek lisesi ile sanayiye de ara eleman sıkıntısının giderileceğini söyleyerek okulun hayırlı olmasını diledi. Konuşmaların ardından Osman Aydınlı Kız Teknik ve Meslek Lisesi protokolü Vali Yavuz Erkmen, Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, Hayırsever İşadamı Osman Aydınlı tarafından imzalandı. Osman Aydınlı Kız Teknik ve Meslek Lisesi tamamı hayırseverin katkısı ile toplam 2 Milyon TL’ye mal olacak Cumhuriyet Mahallesinde yaptırılacak olan okul, 24 derslikli olacak ve bodrum+zemin+3 kattan oluşacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı