REKLAMI GEÇ

PAÜ eski rektörü Ardıç, O ismi noterden tescil ettirdi

PAÜ eski rektörü Ardıç, O ismi noterden tescil ettirdi

PAÜ yönetiminin, başkanlığını yürüttüğü ana bilim dalındaki bir kadroya ön şart koyarak torpilli atama yapacağını öne sürdüğü Facebook yazısıyla gündem yaratan Ardıç, yine Facebook sayfasında atanacağını tahmin ettiği ismi noterden tescil ettirdiğini yazdı

/ DENİZLİHABER / 15 Ağustos 2012 Çarşamba, 15:11

Pamukkale Üniversitesi’nin eski rektörü Prof. Dr. Necdet Fazıl Ardıç, bir süre önce facebook sayfasında başkanlığını yaptığı ana bilim dalına alınacak bir öğretim görevlisi için yeni yönetimin getirdiği ön şartlarla torpil yapılacağını öne sürmüş, duruma isyan etmişti.

Denizlihaber.com’un ilk kez duyurduğu bu isyan ulusal medya gündemine kadar oturmuştu. Necdet Fazıl Ardıç’ın yazısına bir açıklama yapan Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, torpil iddiasını yalanlamıştı.

Ardıç, atanacağını ileri sürdüğü o ismi facebook sayfasına yazdığı bir iletide notere tescil ettirdiğini duyurdu. Ardıç, sayfasında “Sizlere duyurduğum olay basında da epeyce yer alıyor. Bu arada endişelere yer olmadığı konusunda açıklama yapılmış. Ben torpilli ismi noterde tescil ettim. Atamanın her aşamasını dikkatle izleyeceğim. Yapılacak hiçbir haksızlığa da göz yummayacağım” diye yazdı.

Öte yandan söz konusu kadro için ilan süresi bitti. Tahminen önümüzdeki hafta veya takip eden hafta bir İngilizce sınavı yapılacak. Söz konusu kadroya kimin atanacağı ise daha sonra toplanacak jüri heyeti tarafından belirlenecek. Atamanın Ekim’e doğru kesinlik kazanacağı söyleniyor. Eğer atama, Ardıç’ın söylediği ismin lehine sonuçlanırsa, eski rektör noterde tescil ettiği ismi de delil göstererek yargı yoluna gidecek.

Rektör Ardıç’ın son yazdığı iletisine, eşi Füsun Ardıç da yorum yazarak destek oldu. Ardıç, “Susmak Kabullenmektir!.. Keşke herkes gereğini yapsa” dedi. Denizlihaber.com’a konuşan Ardıç, eşinin facebook desteği için, “O benim en büyük destekçim” yorumunu yaptı.

Yorumlar

Denizlili   -  Bağlantı 22 Ağustos 2012, 09:22

Utanç verici! Sayın Ardıç, böyle atamalar yapmadı hiç! Sütten çıkmış ak kaşık! Bu dürüstlük numaralarını yemeyiz sayın Ardıç, siz de aynı yöntemle, eleman aldınız. Ayakkabı numarasını yazmadınız sadece.

faruk dmrn   -  Bağlantı 15 Ağustos 2012, 17:20

peki eski rektör sayın ardıç’a sormak lazım, sen nasıl rektör oldun diye. seçimlerde en yüksek oyu alarakmı rektör oldun yoksa en yüksek oyu alamadın ama birilerinin damadısın diyemi rektör oldun!!!

genç   -  Bağlantı 15 Ağustos 2012, 16:38

Sn. Ardıç doğru söylüyor. Özel yetenek sınavlarında da usulsüzlük söz konusudur. Özel öğretmenlerden ders alan öğrenciler bu mevzubahis öğretmenler tarafından jüri üyelerine rica edilerek hiç birşey yapmamış sınavda ki öğrencileri okula almışlardır. Torpil her birime sıçramıştır. Bu yüzden güvenirliğini yitirmiş bir üniversitedir!

Yusuf KIZILKAYA   -  Bağlantı 15 Ağustos 2012, 15:43

Eski rektörü tekrar seçelim ki rahatlasın ve böyle işlerin peşini bıraksın! Yoksa bu sıkıntı emekliliğe kadar gidecek görünüyor!

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı