REKLAMI GEÇ

PAÜ Kariyer Merkezi’nde günden turizm

PAÜ Kariyer Merkezi’nde günden turizm

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi (Kariyer Merkezi) Müdür Yardımcısı Dr. Mehmet Tahir Dursun, Naile Mehmet Ali Uyanık Anadolu Lisesi’nde turizm sektörüne yönelik kariyer söyleşisi gerçekleştirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Aralık 2023 Cuma, 13:16

Naile Mehmet Ali Uyanık Anadolu Lisesi, kariyer yolculuğuna yeni adım atan öğrencilerine kıymetli bir söyleşi fırsatı sundu. PAÜ Kariyer Merkezi Müdür Yardımcısı Dr. Mehmet Tahir Dursun’un konuk edildiği söyleşi kapsamında, turizm sektörüne dair pek çok konu masaya yatırıldı. Dr. Mehmet Tahir Dursun, öğrencilere; turizm sektöründeki iş imkanları, yabancı dil bilgisinin önemi ve yurt içi ile yurt dışında sağlanan istihdam fırsatları hakkında değerli bilgiler paylaştı.

Özellikle, öğrencilerin merakla beklediği konulardan biri olan iş bulma süreçleri ve sektördeki gelişmeler üzerine detaylı bilgiler verdi. Söyleşi sırasında, PAÜ’nün sunduğu eğitim imkanlarına da vurgu yapan Dr. Dursun, PAÜ’nün turizm ve yabancı dil eğitimi alanındaki başarılarına dikkat çekti. Ayrıca, ağırlıklı yabancı dil eğitimi alan öğrencilere, PAÜ bünyesinde tercih edebilecekleri bölümler hakkında detaylı bilgiler vererek gelecekteki kariyerlerine daha sağlam bir temel atmalarına katkıda bulundu.

İnteraktif olarak gerçekleştirilen soru-cevap bölümünde, Dr. Dursun’un deneyimlerinden faydalanma şansı yakalayan öğrencilerin bir yandan turizm sektörüne ilişkin bilinmeyenleri keşfetmeleri sağlanırken diğer yandan kariyer hedeflerini belirlemelerine yardımcı olundu. Naile Mehmet Ali Uyanık Anadolu Lisesi yönetimi ve öğrencileri bu değerli söyleşi için Dr. Mehmet Tahir Dursun’a teşekkür ederek, kariyer odaklı etkinliklere devam edeceklerini belirtti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı