REKLAMI GEÇ

PAÜ’de sertifikalı kariyer etkinliği

PAÜ’de sertifikalı kariyer etkinliği

Pamukkale Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Topluluğu’nca “Kariyer Yolunda Büyük Adımlar” adlı etkinlikte katılan öğrencilere sertifika verilecek.

/ DENİZLİHABER / 25 Şubat 2012 Cumartesi, 12:07

PAÜ Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada, Paü Endüstri Mühendisliği Topluluğu’nun “Kariyer Yolunda Büyük Adımlar” adlı etkinlik düzenleyeceği bildirildi.

PAÜ Kongre ve Kültür Merkezi’nde 27 Şubat Pazartesi günü başlayacak programda, birbirinden önemli konu ve konukların öğrencilere gelecek için yön göstereceği belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi: “Dört oturum halinde gerçekleşecek etkinliklere katılan öğrencilere sertifika verilecek. Koç Holding İnsan Kaynakları Koordinatörü Özgür Burak Akkol ‘Makro Trendlerin İş Dünyasına Etkileri’, NESA Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Özel ‘Tekstil Sektörü ve Sektörde Bir Başarı Hikayesi’, Denizli Genç İşadamları Derneği Başkanı Sadık Emre Çaputçu ‘Küresel Gelişmeler Işığında Denizli’, Pamukkale Turizm İş Geliştirme Müdürü Mustafa Sönmezay ise ‘Pazarlama Trendleri ve Sosyal Medya’ konularında seminer verecek.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı