REKLAMI GEÇ

Şampiyonlara ödül yağdı

Şampiyonlara ödül yağdı

Denizli’de, Şemikler Amiroğlu İlköğretim Okulu’nda 2008-2009 eğitim öğretim yılı yarı yıl tatili nedeni ile düzenlenen törende, yıl içinde çeşitli spor dallarında ve derslerinde başarılı olmuş öğrencilere hediyeleri verildi.

/ DENİZLİHABER / 26 Ocak 2009 Pazartesi, 01:00

Şemikler Amiroğlu İlköğretim Okulu’nun başarılı sporcuları, yarıyıl sonunda düzenlenen törende ödüllendirildi. Sporcuların müsabakalara katılmasına destek olan sponsorlara teşekkür belgeleri ve plaketleri verildi. Okulun spor dallarında ve eğitim öğretimde çok başarılı olduğunu, diğer illerde yapılan müsabakalarda okul sporcularının, ilimizin ismini en güzel şekilde duyurduklarını anlatan Şemikler Amiroğlu İlköğretim Okulu Müdürü İsmail Büber, “Okulumuzdaki başarılı sporcularımız özellikle ata sporumuz güreşte ve koşuda rakiplerinin korkulu rüyası haline geldi. Güreş takımımız 23-26 Mart’ta Şanlıurfa’da yapılacak Türkiye Şampiyonası’nda okulumuzu ve ilimizi temsil edecekler” dedi.

Konuşmaların ardından sporculara destek olan ve müsabakalara katılmalarını sağlayan sponsorlar, Gençlik Spor İl Müdürü İsmail Ateş, Amiroğlu Anonim Şirketi adına İlhan Amiroğlu’na, Özer Tekstil Sahibi Mehmet Özer’e Özer Tekstil Müdürü İbrahim Gülsan’a, Gümüşler Belediye Başkanı İbrahim Cinkaya’ya ve Ayyavuz Ekmek Fabrikası Sahibi Cengiz Ayyavuz’a teşekkür belgelerini ve plaketlerini Okul Müdürü İsmail Biber verdi.

Törenin son bölümünde, Grekoromen Güreş 13-14 Yaş Grubu İl Birincisi ve Balıkesir Grup Birincisi Süleyman Emir Gök, İl Birincisi ve Balıkesir Grup İkincisi Tolunay Keleş, Salim Emik, İl Birincisi Balıkesir Grup Üçüncüsü Bekir Yılmaz, İl Birincisi Balıkesir Grup Üçüncüsü Süleyman Karadeniz ve İl Birincisi Balıkesir Grup Üçüncüsü Gökhan Dağ’a, İl Birincisi Balıkesir Grup Beşincisi Sergen Çokal, Mehmet Sarıkoyuncu, İl Birincisi ve Balıkesir Grup Sekizincisi Halil Yurtseven ve Yunus Emre Saldamlı ile Serbest Güreş 13-14 Yaş Grubu’nda İl Birincileri Nedireddin Tunahan Aytekin, Selahattin Baral, Şehabettin Aslan, Burak Sürün ve Berat Göner’e,29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama törenlerinde yapılan koşuda, erkeklerde Gümüşler Bölge Birincisi Mehmet Ali Tepeli, kızlarda Gümüşler Bölge Birincisi Seher Gezgin ve Gümüşler Bölge Üçüncüsü Bilgin Savran ile 6. Sınıflar Okul Birincisi Berat Göner, 7. Sınıflar Birincisi Ayşe Kıvrak ve 8. Sınıflar Birincisi Merve Nur Akça’ya,ödülleri Okul Müdürü İsmail Büber ve törene katılan davetliler tarafından verildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı