REKLAMI GEÇ

SBS’de Denizli birincisi Kavram’dan

SBS’de Denizli birincisi Kavram’dan

Denizli Emsan İlköğretim Okulu’nda okuyan ve aynı zamanda Denizli Yorum Kavram Dershanesi Öğrencisi Artun Duman, 8. sınıflar için yapılan SBS’de, sorulan tüm soruların tamamını doğru cevaplayarak, 500 tam puan aldı ve Denizli birincisi ve Türkiye 126. sı oldu.

/ DENİZLİHABER / 12 Temmuz 2012 Perşembe, 16:41

Denizli’de, ilköğretim 8. sınıf öğrencileri için düzenlenen Seviye Belirleme Sınavı 9 Haziran tarihinde yapıldı. Denizli’de SBS’ye 14 bin 336 öğrenci girdi. Milli Eğitim Bakanlığı kesin sonuçları açıklamazken, Denizli Emsan İlköğretim Okulu’nda okuyan ve aynı zamanda üç yıldır Denizli Yorum Kavram Dershanesi Öğrencisi olan Artun Duman, tüm soruların tamamını doğru cevaplayarak, 500 tam puan aldı. Artun, Denizli birincisi ve Türkiye 126. sı oldu.

Yorum Kavram Dershanesi’nde, Kurucu Müdürü Sabri Yıldız ile bir araya gelen Denizli Birincisi Artun Duman, başarısının sırrını dersleri derste dinlemek olarak açıkladı. Artun, Yorum Kavram Dershanesi’ni seçmekte çok doğru bir karar verdiğini belirterek, dershanenin ek ders alma ve öğrendiklerini pekiştirme gibi kendisine birçok önemli katkıda bulunduğunu söyledi. Artun gelecekte ise yurt dışında mühendislik okumak istediğini sözlerine ekledi.

Yorum Kavram Dershanesi Kurucu Müdürü Sabri Yıldız ise bu kadar başarılı, arkadaş çevresiyle uyumlu ve iyi anlaşan bir çocuk yetiştirdikleri için Artun Duman’ın ailesine teşekkür etti. Yıldız, Artun Duman’a bundan sonraki hayatında da başarılar diledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı