REKLAMI GEÇ

Talip çıkar mı?

Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, eğitime katkı için ellerinden geleni yapmaya devam edeceklerini belirterek, Çınar Meydanı’nda okula ihtiyaç duyulması halinde belediye binasını bile vermeye hazır olduklarını söyledi. Zeybekci’nin sözleri ‘Acaba belediyenin yerine okul yaptıracak kimse çıkar mı?’ sorusunu akıllara getirdi.

/ DENİZLİHABER / 15 Eylül 2008 Pazartesi, 00:00

İlköğretim Haftası, Abalıoğlu Yem Sanayi İlköğretim Okulu’nda yapılan törenle kutlandı. Törene, Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci’nin sözleri damgasını vurdu. Hayırsever İşadamı Orhan Abalıoğlu tarafından yaptırılan okuldaki törende konuşan Zeybekci, Denizli Belediyesi olarak eğitime her zaman destek verdiklerini ve bu desteklerinin süreceğini belirterek, Çınar Meydanı’nda okula ihtiyaç duyulması halinde, belediye binasını bile vermeye hazır olduklarını söyledi.

Zeybekci’nin bu sözleri, ‘Acaba belediyenin yerine okul yaptırmaya talip olacak kimse çıkar mı?’ sorusunu akıllara getirdi. Çınar Meydanı’ndaki mevcut binaların yıkılıp yerine şimdikinden çok daha büyük bir kent meydanı yapılması düşünülürken Zeybekci’nin bu açıklamayı yapması, kentte yeni bir tartışma konusunun gündeme geleceğinin sinyali gibi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı