REKLAMI GEÇ

TKY formatörlerine sertifika

TKY formatörlerine sertifika

İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlediği, ‘Toplam Kalite Yönetimi Formatörü Yetiştirme Kursu’na katılan TKY formaterleri, sertifikalarını aldı.

/ DENİZLİHABER / 12 Eylül 2009 Cumartesi, 23:18

Denizli Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlediği, Toplam Kalite Yönetimi (TKY) Formatörü Yetiştirme Kursu tamamlandı. Denizli Lisesi’nde verilen kursu başarı ile bitiren formatörlere, sertifikaları törenle verildi. 100 öğretmenin katıldığı kursun sertifika törenine, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Milli Eğitim Müdürlüğü idarecileri, ilköğretim müfettişleri ve kursiyerler katıldı.

Törende yaptığı konuşmada, toplam kalite yönetiminin, tüm organizasyon süreçlerinin geliştirilmesi, iyileştirilmesi ve çalışan-müşteri memnuniyetinin sağlanmasına yönelik çağdaş, katılımcı bir yönetim anlayışı olduğunu ifade eden İl Milli Eğitim Müdürü Oğuz, “TKY yaklaşımında; insan kaynaklarının motivasyonu, grup çalışması, yetki devri, karşılıklı güven, açık ve çok yönlü iletişim, sistemin ağırlık noktasıdır. TKY ödül yönergesi sürecinde okul ve kurumlarımızın kurum ve ekip dalında ödüllendirme başvurularını da her okulumuzdan bekliyoruz. TKY uygulamalarında başarılı olabilmek ancak ve ancak yönetim anlayışının değişmesi ile mümkündür” dedi. Oğuz’un konuşmasının ardından, öğretmenlere sertifikaları verildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı