REKLAMI GEÇ

Türkçe Kurultayı’nda Denizli’yi PEV temsil etti

Türkçe Kurultayı’nda Denizli’yi PEV temsil etti

Mersin Üniversitesi’nde düzenlenen “5. Uluslararası Türkçenin Eğitimi-Öğretimi Kurultayı”nda Denizli’yi PEV temsil etti.

/ DENİZLİHABER / 10 Temmuz 2012 Salı, 14:45

Mersin Üniversitesi’nde düzenlenen “5. Uluslararası Türkçenin Eğitimi-Öğretimi Kurultayı”nda Denizli’yi PEV temsil etti. Türkçe Öğretmeni Mustafa Şahan’ın hazırladığı “10-12 Yaş Arası İlköğretim Öğrencilerinin Konuşma Yeterlilikleri ve Konuşma Becerisinin Geliştirilmesine Yönelik Atölye Örnekleri” isimli bildiri akademik çevrelerden büyük beğeni topladı.

Ayrıca PEV, bildiriler bölümünde Türkiye genelinde temsil edilen tek kolej oldu. Mersin Üniversitesi Merkez Konferans Salonu’nda Prof. Dr. Leyla Uzun, Yrd. Doç. Dr. Ömer Kutlu ve Türkçe Öğretmeni Mustafa Şahan’ın konuşmalarını gerçekleştirdiği oturuma Prof. Dr. Ayşe Kıran başkanlık yaptı. Beş yıldan bu yana düzenli olarak düzenlenen bu kurultayda akademik çevreler Türkçenin eğitimi-öğretimine dair yeni bilgileri paylaşma imkanı bulmaktadır. Akademik kurul tarafından hazırlayıcı eğitimcilerin isimleri kapalı olarak değerlendirilen bu bildirilerin, kurultay programında sunulduktan sonra TÜBİTAK tarafından basılacağı öğrenildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı