REKLAMI GEÇ

Türkiye matematiği Ali Kurt’tan öğrenecek!

Türkiye matematiği Ali Kurt’tan öğrenecek!

Denizli’nin en iyi matematik öğretmenleri arasında gösterilen ve TÜMAY Dershanesi Denizli Kurucu Müdürü olan Ali Kurt’un hazırladığı matematik soruları, artık tüm Türkiye’de üniversite adaylarına ışık olacak. Türkiye’nin en çok tercih edilen matematik yayınlarından Tümay Yayınları’nın 21 kitaplık “Dünyamız” isimli matematik setinde Ali Kurt’un da soruları yer alıyor.

/ DENİZLİHABER / 27 Şubat 2012 Pazartesi, 15:39

Tümay Yayınları, Denizli’nin en iyi matematik arasında gösterilen Tümay Dershanesi Denizli Kurucu Müdürü Ali Kurt’u Türkiye’ye taşıdı. Ülke genelinde en çok tercih edilen matematik yayınlarından biri olan Tümay Yayınları “Dünyamız” isimli matematik setlerine, Ali Kurt’un soruları konuldu. 21 kitaplık matematik seti, yurt genelinde satışa sunuldu.  Her biri 500 bine yakın basılan kitaplar, yurt genelindeki tüm satış noktalarında.

Matematik alanındaki tüm konulardan, geçmiş yıllarda çıkan üniversite giriş sorularına kadar binlerce çözümlü soru örneğinin bulunduğu 21 kitaplık sette Ali Kurt’un da yüzlerce sorusu yer alıyor. Kitabın ön yüzünde, Tümay’ın en seçkin matematikçileri Ahmet Hançerlioğlu, Faniye Alan ve Suzan Kızılkaya ile birlikte Ali Kurt’un da ismi yer alıyor.

Ali Kurt, 30 yılı geride bırakan Tümay Yayınları’nın her yıl yüz binlerce üniversite adayını sınavlara hazırladığının altını çizerken, “Böyle bir yayında sorularımın yayınlanması yalnız benim ve ekip arkadaşlarımın değil Denizli’nin başarısı. Ben özellikle Denizli’den bir matematik öğretmeni olarak böyle bir yayının altına imza atmanın mutluluğunu yaşıyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı