REKLAMI GEÇ

İnfaz kurumları personeline eğitim verilecek

İnfaz kurumları personeline eğitim verilecek

Denizli Hasan Erbil Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) arasında işbirliği protokolü imzalandı. Protokolle, infaz hizmetlerinin niteliğinin yükseltilmesi, ceza infaz kurumları ve denetimli serbestlik müdürlüklerinin ihtiyacı olan nitelikli personelin yetiştirilmesi amaçlanıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Mayıs 2014 Çarşamba, 12:21

Hasan Erbil Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nde gerçekleşen törende, protokolü PAÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı ile Ceza İnfaz Kurumları ve Tutukevleri Denizli Hasan Erbil Eğitim Merkezi Müdürü Hakim Ali Orhan imzaladı.

İmza töreninde konuşan Rektör Bağcı, eğitim merkezinin kısa zamanda gösterdiği gelişmeyi başarılı bulduğunu söyledi. Bağcı, “İmzaladığımız protokolle hükümlülerin eğitimi, iyileştirilmesi, infaz hizmetlerinin niteliğinin yükseltilmesi için ceza infaz kurumları ve denetimli serbestlik müdürlüklerinin ihtiyacı olan nitelikli personelin yetiştirilmesi ve mesleki eğitimlerin sağlanması amaçlanıyor. Bu yönde hizmet öncesi eğitim, aday memur yetiştirme eğitimi, hizmet içi eğitim, görevde yükselme eğitimi ve ilkyardımcı eğitimlerinde işbirliği yapılacaktır” dedi.

Protokolün imzalanmasının ardından Merkez Müdürü Hakim Ali Orhan ve Şube Müdürü Şaban Karadaş, Rektör Bağcı’ya eğitim merkezini tanıttı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı