REKLAMI GEÇ

Uluslararası işbirliği

Uluslararası işbirliği

Pamukkale Üniversitesi’nin (PAÜ) çalışmalarını, sanayi ile işbirliğini değerlendirmek amacıyla Denizli’ye gelen Avrupa Üniversiteler Birliği Başkanı ve yetkilileri, Vali Yavuz Erkmen’i makamında ziyaret ettiler.

/ DENİZLİHABER / 28 Mart 2009 Cumartesi, 01:00

Ziyarete, Avrupa Üniversiteler Birliği Başkanı Virgilio Meira Soares, Avrupa Üniversiteler Birliği yetkilileri Teresa Lee, Sokratis Katsikas, Hans Peter Jensen ve Viorel Proteasa, Denizli Belediye Başkan Vekili Osman Zolan, DTO Başkanı Necdet Özer ve DSO Başkanı Müjdat Keçeci katıldı.

Vali Yavuz Erkmen, Denizli’nin tarihi, ekonomik ve bölgesel gelişmeleri hakkında yetkililere bilgiler verdi. Üniversitenin çalışmaları hakkında da kısa bilgiler veren Vali Erkmen, Valilik ve Denizli Belediyesi ve sanayi alanındaki sivil toplum örgütlerinin üniversitenin yaptığı projelerden yararlandığını ve sürekli işbirliği içinde olduklarını söyledi.

Daha sonra, Vali Yavuz Erkmen başkanlığında Denizli Belediye Başkan Vekili Osman Zolan, DTO Başkanı Necdet Özer ve DSO Başkanı Müjdat Keçeci, Makine Mühendisleri Odası temsilcisi Fatih Yaşa, Pamukkale Üniversitesi Mezunları Derneği Temsilcisi Erdem Aydın’ın katıldığı toplantıda temsilciler, Avrupa Üniversiteler Birliği temsilcilerinin sorularını yanıtlayarak, Pamukkale Üniversitesi ile birlikte yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdiler. Vali Erkmen ziyaretin sonunda, Avrupa Üniversiteler Birliği yetkililerine Denizli hatırası olarak hediyeler verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı