REKLAMI GEÇ

BİRİNCİLERİN BİRİNCİSİ İMAJ’DAN

BİRİNCİLERİN BİRİNCİSİ İMAJ’DAN

İmaj Dershaneleri 8. sınıflar için düzenlenen 2010 SBS’de soruların tamamını doğru cevaplayan öğrencisi Yusuf Başpınar ile Türkiye birinciliği elde ederken, aynı zamanda 6. 7. ve 8. sınıflarda SBS puanlarının ortalamasına göre de Denizli birinciliği elde etti.

/ DENİZLİHABER / 10 Temmuz 2010 Cumartesi, 16:51

İmaj Dershaneleri, 8. sınıf öğrencilerinin katıldığı 2010 SBS’de elde ettiği başarılarını, Denizli Gazeteciler Cemiyeti Basın Merkezi’nde düzenlediği basın toplantısıyla açıkladı. İmaj Dershaneleri’ne devam eden Atatürk İlköğretim Okulu Öğrencisi Yusuf Başpınar, sınavda 100 sorunun tamamını doğru yanıtlayarak, ham puana göre hem Türkiye hem de Denizli birincisi oldu.

İmaj Dershaneleri Müdürü Süleyman Demirkol, Yusuf Başpınar’ın yanı sıra sınava giren öğrencilerinin ortalamasına göre her öğrencide başarılı olmalarının, kendileri adına daha büyük bir sevinç kaynağı olduğunu söyledi. İmaj Dershaneleri Müdürü Süleyman Demirkol, bundan 2 yıl önce Denizli’de şube açtıklarında vadettikleri başarıya kaliteli kadroları ile ulaştıklarını hatırlatarak, kaliteli öğretmen kadrosunun yanı sıra uyguladıkları İ-KOTAP (İmaj Dershaneleri Konu Takip Programı) ile hem öğrenmeyi kolaylaştırdıklarını hem de sınav başarısını en üst düzeye taşıdıklarını söyledi. Demirkol, eğitim koçluğu ile de sınavları stres yükü olmaktan kurtararak adeta bir fırsata dönüştürdüklerini vurguladı. Demirkol, “Bunu yaparken dershaneciliği salt bir ders ve test mantığı olmaktan çıkarıp profesyonel bir eğitim desteğine dönüştürdük. Profesyonel eğitim desteğini; Zihin Haritası, Akıl Defteri, Koçum Takipte gibi projelerle destekledik. Gerçek başarı, çok çalışmaktan ziyade doğru yöntemlerle çalışmakla elde edilebilir. Bu noktada İmaj Dershaneleri’ni tercih eden veli ve öğrencilere teşekkür ederim. İmaj Dershaneleri olarak hazırladığımız kişiye özel eğitim programı ve bireysel rehberlikte eğitim koçluğu ile her öğrencide başarılı olduk. Başarılarımız ve eğitime yatırımlarımız bundan sonra da artarak devam edecek” dedi. Demirkol, ayrıca proje odaklı çalışmalarıyla Denizli’nin eğitim kalitesini her geçen gün artıran başta Denizli Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz olmak üzere milli eğitim camiasına teşekkür etti. Demirkol, Yusuf Başpınar’ı, başarısının ödülü olarak yurt dışına tatile göndereceklerini belirtti.

İmaj Dershanelerinin derece elde eden öğrencileri ile velilerinin katıldığı basın toplantısında konuşan, 500 tam puan alarak hem Denizli hem Türkiye birincisi olan İmaj Dershaneleri Öğrencisi Yusuf Başpınar, başarısını düzenli çalışmasına borçlu olduğunu söyledi. Başpınar, “Bunun yanı sıra başarımda öğretmenlerimin de çok büyük payı var. Bu başarımda bana destek olan herkese teşekkür ederim” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı