REKLAMI GEÇ

Uğur SBS başarısını ödüllendirdi

Uğur SBS başarısını ödüllendirdi

2013 LYS’de ülke sıralamasında ilk 1000’e giren 44 Uğur Dershanesi öğrencisinden 23’ü Denizli’den çıktı.

/ DENİZLİHABER / 16 Ağustos 2013 Cuma, 15:35

2013 SBS yerleştirmeleri sonrasında Denizli Uğur Dershanesi, öğrencilerinin 26’sını Fen Lisesine,1’ini Robert Koleji’ne, 168’ini Anadolu Liseleri’ne yerleştirdi ve %97’lik bir yerleştirme oranı elde etti.

Denizli Uğur Dershanesi, 2013 SBS’de aldığı puanlarla seçkin liselere yerleşen öğrencilerini, düzenlenen tören ile ödüllendirdi. Törene sınavda başarı elde eden öğrenciler, dershane yöneticileri, veliler ve öğretmenler katıldı. Denizli Uğur Dershanesi yöneticileri, “Denizli’de 2002’de kurulan Denizli Uğur Dershanesi, 11 yıldır elde ettiği büyük başarılarla hem liselere hem de üniversitelere hazırlık sınavlarında güvenin ve istikrarın tartışılmaz adı olmayı başarmıştır.Denizli Uğur Dershanesi olarak başarılarımız yıldan yıla katlanarak artmaya devam ediyor” dediler.
Denizli Uğur Dershanesi yetkilileri 11 yıldır aralıksız Denizli derecelerine imza attıklarını, bu başarının bir tesadüf olmadığını, bir sistem ve düzenin doğal bir sonucu olduğunu belirttiler. Başta öğrencilerini ve ailelerini, okul öğretmenlerini ve Uğur ailesinin öğretmenlerini tebrik eden Denizli Uğur Dershanesi yetkilileri, LYS ve SBS’de elde ettikleri bu büyük başarının kendilerine daha ciddi sorumluluklar yüklediğini, çalışmalarının büyük bir titizlikle devam edeceğini dile getirdiler.

Denizli’de ilk 100’e giren Uğur öğrencileri
Nilda Limoncu Denizli 6.’sı
İrem Sena Konakcı Denizli 19.’su
Selin Sezgin Denizli 23.’sü
Ece Holat Denizli 39.’su
Ömer Ege Kara Denizli 44.’sü
Efe Öztaban Denizli 48’si
Duygu Dartanel Denizli 55.’si
Çağlanur Yurdasal Denizli 57.’si
Ece Alkan Denizli 58.’si
Zehra Çeldir Denizli 64.’sü
Aykut Akyol Denizli 69.’su
Pelin Ege Denizli 78.’si
Başar Basmacı Denizli 93.’sü
Ege Eren Denizli 98.’si

Dereceye giren öğrenciler, ödüllerini aldıktan sonra aileleri ve öğretmenleriyle birlikte pasta keserek başarıyı tatlandırdılar. Pasta kesiminden sonra kokteyl düzenlendi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı