REKLAMI GEÇ

Final’de başarı geleneği bozulmadı

Final’de başarı geleneği bozulmadı

Denizli Final Dergisi Dershaneleri, 8. sınıflar için düzenlenen SBS’de de başarı geleneğini bozmadı. Dershanenin, 2010 8. Sınıf SBS’de başarı oranı yüzde 95 olarak gerçekleşti. Dershanenin 2 öğrencisi de 500 tam puan aldı.

/ DENİZLİHABER / 10 Temmuz 2010 Cumartesi, 16:58

Denizli’de kurulduğu 1980 yılından beri her sınavda başarılara imza atan dershane, 2010 8. Sınıf SBS’de de yüzde 95 oranında başarı yakaladı. Denizli Final Dergisi Dershanesi’nin 2 öğrencisi Gizem Karcı ve Eda Hisarlıoğlu, sınavda 100 sorunun tamamını doğru cevaplayarak 500 tam puan aldı. Denizli Final Dergisi Dershanesi, 2010 8. Sınıf SBS’de derece elde eden öğrencilerini, ödüllendirdi.

2010 8. Sınıf SBS’de derece yapan öğrencilerin ve velilerinin katıldığı törende konuşan Denizli Final Dergisi Dershaneleri Yönetim Temsilcisi Sadi Öztekin, “Bugüne kadar hep zirvede yer alan bir kurum olduk. Bu yıl 500 tam puan alarak bizleri onurlandıran Gizem Karcı ile Eda Hisarlıoğlu başta olmak üzere 480 ve üzerinde puan alan toplam 16 öğrencimiz var. 8. Sınıf öğrencilerimizin içinde 400 puan ve üzerinde puan alan öğrencilerimizin, toplam öğrenci sayısına oranı yüzde 64. Bunların tamamı Anadolu liseleri, Anadolu öğretmen liseleri ve fen liselerine girecek öğrencilerimiz. Ancak Anadolu meslek liselerine gireceğini düşündüğümüz öğrencilerimizi de hesaba katarsak başarı oranımız yüzde 95’lerdedir” dedi.

Denizli Final Dergisi Dershaneleri Kurucu Türkçe Öğretmeni Şahin Uzun, başarıya ulaşmak için sloganlarının ‘hiçbir başarı tesadüf değildir’ olduğunu belirterek, öğrencilerle başarılı bir finalde buluşmaktan mutlu olduklarını söyledi. 500 tam puan alan öğrencilerden Gizem Karcı’nın babası Mesut Karcı, “En çok sevinçli olan biziz. 1 yılda onlarla rahatsız olduk, onlarla sevindik. Öğretmenlerimize ve Final Dershanesi’ne teşekkür ediyoruz” dedi. 500 tam puan alan Eda Hisarlıoğlu’nun babası Kemal Hisarlıoğlu da Eda’nın hedefleri doğrultusunda çalışarak, tüm engelleri aştığını belirterek, okul ve dershane öğretmenlerine teşekkür etti.

Konuşmaların ardından, Denizli Final Dergisi Dershaneleri’nin derece elde eden 16 öğrencisine, çeyrek altın, madalya ve başarı belgesi, dershane öğretmenleri ve velileri tarafından sunuldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı