REKLAMI GEÇ

İŞTE BİRİNCİLERİN UĞURU!

İŞTE BİRİNCİLERİN UĞURU!

Denizli’de, LYS’de MF puanında 13 birinciliğin 12’si Denizli Uğur Dershanesi’nden.

/ DENİZLİHABER / 16 Temmuz 2010 Cuma, 17:06

Denizli Uğur Dershanesi, birincilik sarhoşu… Uğur Dershanesi öğrencileri, öğretmenleri ve velileri LYS başarısını, Uğur Dershanesi Kınıklı Şubesi’nde kutladı.

Uğur tarihindeki en fazla dereceyi aldı
Kutlama töreninde bir konuşma yapan Denizli Uğur Dershanesi Kurucusu Mustafa Kemal Arslan, “LYS’de tarihimizin en fazla derecesini yaptık. Denizli’de toplamda, ek puanlı dereceleri çıkarırsak, MF puan türünde 13 birincilik var ve biz bu 13 birinciliğin 12’sini aldık. Bu başarıdaki en büyük pay, aynı zamanda Er-Bakır Fen Lisesi öğrencisi olan, öğrencimiz Bilge Eylem Dedeoğlu’nundur. Bilge Eylem Dedeoğlu, Denizli’de, LYS’de fen ve matematik sorularının tamamını doğru yapan tek öğrenci. Anadolu Öğretmen Lisesi ve Denizli Uğur öğrencisi olan Cansu Altınöz de ek puanla Türkiye 6’ncısı ve Denizli 1’incisi olmayı başardı” dedi.

Her yıl aralıksız, öğrencilerimiz ilk 100’e girdi
Mustafa Kemal Arslan, Türkiye’de ilk 100’de de 14 dereceye sahip olduklarını belirterek, “Öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize çok teşekkür ediyoruz. Denizli Uğur Dershanesi Denizli’de 8 yılını doldurdu ve 8 yıldır Türkiye’de ilk 100’e aralıksız öğrencilerini soktu. Denizli Uğur Dershanesi, birincilerin dershanesi oldu. Toplamda 15 Denizli birinciliği, 7 Denizli ikinciliği, 4 Denizli üçüncülüğü alan Denizli Uğur Dershanesi, Türkiye’de ilk 1000’de 127, Türkiye’de ilk 5 binde 354 derecemiz var. Denizli’nin, sayısal puan türünde il olarak 5’inci olmasındaki en büyük pay bizim öğrencilerimizindir” dedi.

Mutluluk ve sevinçlerini öğrencileriyle kutlayan Denizli Uğur Dershanesi MF’de 12 Denizli birinciliği alan , ek puanla 2 dalda birincilik alan öğrencilerine dizüstü bilgisayar ve Türkiye ilk 1000’de derece yapan 10 öğrencisine de çeşitli armağanlar verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı