REKLAMI GEÇ

Kavram, YGS’den sonra SBS’de de birinci

Kavram, YGS’den sonra SBS’de de birinci

Kavram Dershanesi Öğrencisi Sıla Taş, 8. sınıflar için yapılan SBS’de, sorulan 100 sorunun tamamını doğru cevaplayarak, 500 tam puan aldı ve ham puanda Türkiye birincilerinden biri oldu.

/ DENİZLİHABER / 8 Temmuz 2010 Perşembe, 16:45

Kavram Dershanesi, başarıda süreklilik gösteriyor. YGS 2’de Denizli birincisi çıkaran dershane, SBS’de de iddialı olduğunu gösterdi. YGS’den sonra SBS’de de birinci çıkaran Kavram Dershanesi, eğitime katkılarını sürdürüyor.

Kavram Dershanesi Öğrencisi Sıla Taş, 8. sınıflar için düzenlenen Seviye Belirleme Sınavı’nda sorulan 100 sorunun tamamını doğru cevaplayarak, 500 tam puan aldı ve SBS’de Türkiye birincilerinden biri oldu. Kavram Dershanesi Öğrencisi Onur Abuş da 100 sorudan 99’unu doğru cevaplayarak, büyük bir başarıya imza attı.

SBS’de Türkiye birincilerinden biri olan, Sevil Kaynak İlköğretim Okulu Öğrencisi Sıla Taş, sınavlara bol bol soru çözerek ve sürekli konu tekrarı yaparak hazırlandığını söyledi. Taş, “Ayrıca belli matematik formüllerini de odamın duvarına yazmıştım. Bu başarıyı elde etmemde emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Özellik ilkokul öğretmenim Mahmut Yılmaz’a çok teşekkür ediyorum. Benim buralara gelmemde en önemli isimlerden biridir. Dershanenin de başarımda büyük katkısı var” dedi.

Kavram Dershanesi Kurucusu Mehmet Hayıt da öğrencilerinin başarıları ile gurur duyduklarını belirterek, “YGS’de elde ettiğimiz Denizli birinciliğinin ardından, SBS’de de birinci çıkarmak bizim için gurur verici. Öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Kavram Dershanesi’nde başarıda süreklilik olduğunu bir kez daha kanıtladık” dedi.

SBS sonuçlarının açıklanmasının ardından, öğrenciler 9-20 Temmuz tarihleri arasında, tercihlerini yapacak. Denizli’ye Türkiye birinciliği kazandıran, Kavram Dershanesi Öğrencisi Sıla Taş, ilk tercihinin Er-Bakır Fen Lisesi olacağını, ikinci tercih olarak da Denizli Anadolu Lisesi’ni yazacağını söyledi. Taş’ın hedefinde ise beyin cerrahı ya da genetik mühendisi olmak var.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı