REKLAMI GEÇ

40 KİŞİ DAHA İŞ SAHİBİ OLDU

40 KİŞİ DAHA İŞ SAHİBİ OLDU

Denizli Belediyesi’nde, Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında işe alınacak 40 vasıfsız işçi, noter huzurunda çekilen kura ile belirlendi.

/ DENİZLİHABER / 29 Eylül 2011 Perşembe, 16:45

Türkiye İş Kurumu’nun (İŞ-KUR) Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında, Denizli Belediyesi bünyesinde çalıştırılmak üzere alınacak 40 kişilik geçici kadro için kura çekimi, noter huzurunda yapıldı. Proje sayesinde geçici süreyle de olsa 40 kişi daha, 3 aylığına iş sahibi oldu.

İncilipınar’da bulunan Etüt Proje Müdürlüğü’nde yapılan kura çekimine daha önce belediye tarafından duyurusu yapılan şartları taşıyan işçi adayları katıldı. Kura çekimi öncesi belediyenin İŞ-KUR’a sunduğu projeler hakkında bilgi verildi, işe alınacak adaylarda ne tür özellikler arandığı konusunda adaylar aydınlatıldı. Adaylar ise öğrenmek istediklerini sorarak bilgi sahibi oldu. Bilgilendirmenin ardından, noter huzurunda çekilen kura sonunda 40 işçi belirlendi. 261 başvuru sonunda, Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında kura çekimi ile belirlenen 40 vasıfsız işçi, 3 ay süreyle peyzaj işinde çalışacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı