REKLAMI GEÇ

Almanya’dan ihracatçılara çağrı

Almanya’dan ihracatçılara çağrı

Almanya’nın Kuzey Ren-Vestfalya eyaletinde faaliyet gösteren NRW.INVEST Ekonomik Kalkınma Ajansı’ndan yetkililer, iş adamlarını DENİB’i ziyaret ederek, eyaletteki perakende satış merkezinde yatırıma davet etti.

/ DENİZLİHABER / 8 Aralık 2010 Çarşamba, 18:12

Almanya ekonomisinde önemli yer tutan Kuzey Ren-Vestfalya’da faaliyet gösteren NRW.INVEST Ekonomik Kalkınma Ajansı’ndan yetkililer, 8 Aralık 2010 Çarşamba günü Denizli İhracatçılar Birliği’ni ziyaret etti.

Söz konusu ajansın İstanbul bürosu müdürü Dr. Adem Akkaya’nın bölge hakkında ve bölgedeki yatırım imkanları hakkında bilgiler verdiği ziyarette, Kuzey Ren-Vestfalya eyaletinin bir perakende satış merkezi olduğu, Türkiye’den de bölgede mağaza açan firmaların bulunduğu ve 324 milyar euroluk tüketimle Almanya’da gerçekleşen toplam tüketimin yüzde 23’ünün bu bölgede gerçekleştiği vurgulandı.

DENİB Başkan Vekili Oğuzhan Katrancı ile DENİB Yönetim Kurulu üyelerinin katıldıkları toplantı sonrasında, Oğuzhan Katrancı, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi ve hali hazırda Almanya’nın Denizli’nin en büyük ihracat pazarı olduğunu belirterek, Almanya ile olan ticari işbirliğinin devamlılığının çok önemli olduğunu belirtti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı