REKLAMI GEÇ

AYDEM’de toplu sözleşme sevinci

AYDEM’de toplu sözleşme sevinci

Aydem Elektrik Dağıtım A.Ş. ile TÜRK-İŞ`e bağlı TES-İŞ Sendikası arasında 3. dönem toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Haziran 2014 Çarşamba, 10:19

Aydem ile Türkiye Enerji, Su ve Gaz İşçileri Sendikası “TES-İŞ” sendikası arasında gerçekleştirilen imza törenine, Aydem Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdürü Mesut Güzel, TES-İŞ Sendikası Genel Sekreteri Mustafa Şahin, Sendika Genel Mali Sekreteri Sedat Çokol, Aydın Şube Başkanı Mustafa Aydın, Şube Sekreterleri Mevlüt Demiröz, Mustafa Artun, Ahmet Akkuzu, Ramazan Yılmaz’ın yanısıra Aydem İnsan Kaynakları Müdürü Mine Aytekin ve diğer yetkililer katıldı.

TES-İŞ Sendikası Genel Sekreteri Mustafa Şahin, AYDEM yetkililerine teşekkür ederek, “Sendikamızın olmazsa olmaz hükümleri olan özlük hakları, yemek yardımı, seyyar görev tazminatı ve ücret zammı maddeleri talep ettiğimiz şekilde sonuçlanmıştır. Başarı ile sürdürülen çalışmalar sonunda çalışanlarımız için yeni dönemde uygulanacak toplu iş sözleşmesinin tüm taraflara ve ülkemize hayırlı olmasını dilerim” dedi. Görüşmelerin masada sonuçlanmasının önemine vurgu yapan Şahin, “Sendika olarak çalışanlarımızın haklarını koruduk. Şirketin çalışanlarına verdiği değer için teşekkür ediyoruz.” dedi.

Aydem Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdürü Mesut Güzel, toplu iş sözleşmesinin uzlaşmayla sonuçlanmasından memnun olduklarını ifade ederek şunları söyledi: “Bu sözleşme aileleri ile birlikte yaklaşık binden fazla kişiyi ilgilendirmektedir. Sözleşmenin bu noktaya gelmesinde büyük emekleri bulunan değerli Sendika Genel Başkanı Sayın Mustafa Kumlu, Aydem Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ceyhan Saldanlı ve Sendika Genel Sekreteri Sayın Mustafa Şahin ile katkıda bulunan tüm ekibe teşekkürlerimi sunuyorum. Çalışanlarımızla birlikte Aydem ailesi olduğumuzu bir kez daha göstermiş olduk. Bir takım özverilerde bulunarak sonuçlandırdığımız toplu iş sözleşmesinin tüm ailemize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı