REKLAMI GEÇ

ÇARDAK HAVAALANI’NDA UÇUŞLAR TEKRAR BAŞLIYOR

ÇARDAK HAVAALANI’NDA UÇUŞLAR TEKRAR BAŞLIYOR

Çardak Havaalanı, 1 Temmuz 2010 tarihinde başlayan ve 2 ay süren bakım çalışmalarının ardından, 1 Eylül 2010 tarihi itibari ile tekrar hava trafiğine açılıyor.

/ DENİZLİHABER / 31 Ağustos 2010 Salı, 16:04

İlk uçak seferi, 1 Eylül 2010 tarihinde saat 18.00’de İstanbul’dan havalanacak olan THY’ye ait uçağın Denizli’ye gelmesi ile gerçekleşecek. THY, İstanbul-Denizli seferlerini haftanın her günü sabah saat 07.00’de İstanbul’dan Denizli’ye, saat 08.55’de Denizli’den İstanbul’a, akşam ise İstanbul’dan Denizli’ye saat 18.00’de, Denizli’den İstanbul’a da 20.00’de gerçekleştirecek.

Borajet ile Ankara seferleri
için görüşmeler sürüyor
Denizli Valiliği’nden yapınla açıklamada, Borajet firması ile de Ankara seferleri için yapılan görüşmelerin tamamlanmak üzere olduğu ve önümüzdeki günlerde seferlere başlanmasının beklendiği belirtildi.

“Biletim cebimde”
Denizli Platformu Sözcüsü Müjdat Keçeci, yaptığı açıklamada, Çardak Havaalanı’nda iki aydır devam eden bakım çalışmalarının nihayet tamamlandığını belirterek, ”Artık uçmak için çevre illere gitme çilemiz bitecek. Biletim cebimde, yarın saat 18.00’de İstanbul’dan Denizli’ye havalanarak ilk seferimizi gerçekleştireceğiz. Ama Ankara uçuşları için özel şirketle görüşmeler devam ediyor. Ankara’nın yanında İstanbul’a da konulması düşünülen seferler için görüşmeler tamamlanmak üzere. Yakında seferlerin başlayacağını düşünüyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı